Merakla beklenen Star Wars: The High Republic dönemiyle ilgili bir animasyon dizisi gelebilir mi? Hayranların isteği bu yönde!

Yeni bir söylenti, Lucasfilm‘in şu anda yaklaşmakta olan yayın programı Star Wars: The High Republic‘ten ilham alan bir animasyon dizisi geliştirdiğini öne sürüyor!

Cinelinx‘e göre, ilk başta bir yayın programı olarak duyurulan proje, o zamandan beri bir multimedya projesi olarak nitelendirildi.

The High Republic Skywalker destanından yaklaşık 200 yıl önce, Cumhuriyetin altın çağında geçiyor. Claudia Gray, Justina Ireland, Daniel José Older, Cavan Scott ve Charles Soule, Disney-Lucasfilm Press, IDW Publishing ve Marvel Comics ile bu programda roman ve çizgi romanlarını yayınlayacaklar. Şayet bu söylentiler doğruysa devam üçlemesiyle yerle bir olan Star Wars itibarı düzeltilebilecek mi?

Yepyeni Star Wars: The High Republic yolculuğu Ocak 2021’de Charles Soule‘un Star Wars: The High Republic – Light of the Jedi adlı kitabıyla başlıyor. Şimdi Amazon‘dan ön sipariş verebilirsiniz.

The High Republic Padawanlarıyla Tanışın

The High Republic Açılış Metni Yayınlandı

Lucasfilm, Star Wars: The High Republic Kampanyasını Başlatıyor

KaynakCBR
Önceki İçerikAhsoka ile İlgili Kuş The Mandalorian Bölüm 13’te Gözüktü
Sonraki İçerikYeni Star Wars Projeleri Açıklandı
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.