Star Wars Legends yazılı eserlerden yeni Canon‘daki animasyon serisine ve roman üçlemesine kadar, Grand Admiral Thrawn, Star Wars galaksisinde geniş bir tarihe sahip. Şimdi ise Disney/Lucasfilm hayranların en sevdiği kötü adamlardan biri olan Thrawn’ı gelecekteki projelerde oynamak üzere bir aktör aradığını iddia eden bir söylenti ortaya çıktı.

Daniel Richtman‘ı kaynak olarak belirten The DisInsider‘a göre Disney, Grand Admiral’i live-action serilerinde canlandıracak üzere bir aktör arıyor. TheDisInsider, “belirli projelerde adı yok” ama “kendi serisinin olacağına dair bir söylenti var” diye yazıyor. Ahsoka Tano’nun The Mandalorian’ın ikinci sezonunda görüneceğini onaylamasıyla DisInsider, Thrawn’ın Disney+’ın amiral gemisi serisinde de görülebileceğini tahmin ediyor. Ancak, stüdyo yapımları kapanıyor ve The Mandalorian’ın bu yılın başlarında çekimleri tamamladı, ilgili bölümler zaten çekilmediyse Thrawn’ın seride olması pek olası görünmüyor.

The Mandalorian’ın ilk sezonu hem Rebels hem de The Clone Wars‘a çok açık bir referansla sona erdi. Ahsoka’nın önümüzdeki sezon ortaya çıkacağı iddia edildi, bazı Rebels karakterlerinin de seride görüneceğinin söylentileri vardı ve şimdide Thrawn çıktı. Bu yılın ilerleyen zamanlarında Rebels’in animasyon devam serisinin olacağına dair başka bir söylenti daha var. Ancak tüm bunlar, Disney veya Lucasfilm tarafından onaylanmamış bir söylenti olduğu için hemen heyecanlanmayın.

KaynakThe DisInsider
Önceki İçerikHasbro Pulse: Black Series İçin Yeni Ambalaj Tasarımı
Sonraki İçerikDarth Plagueis Kimdir ? (Legends)
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.