Dark Horse Comics, 2022’de çok çok uzaklardaki bir galaksiye geri dönüyor!

Lucasfilm ile 1991’de Dark Empire ile başladığı Star Wars evreni yolculuğuna 2020’de The Art of Star Wars Rebels ile başlayıp Star Wars galaksisini daha önce hiç olmadığı kadar genişleten Dark horse, her yaş için yeni çizgi roman ve grafik roman serileri çıkaracağını duyurdu.

Dark Horse, 2022 ilkbaharından başlayarak Lucasfilm ve Disney Worldwide Publishing ile ortaklaşa üretilen yeni ve heyecan verici hikayelerle High Republic çağından İlk Düzen’in yükselişine kadar her çağdan maceralarıyla Star Wars canon evrenine yeni bir soluk getirecek.

Dark Horse Comics’in kurucusu ve CEO’su Mike Richardson “Fikir, devam eden bir serinin yanı sıra bir antoloji içeren bir Star Wars programı oluşturmaktır,” diyor. “Karışık, tek seferlik ve özel olacaktır. Oradan nereye gideceğimizi göreceğiz. Başlangıçta, Yüksek Cumhuriyet’i içeren hikayelere odaklanacağız.”

Yeni çizgi romanlar ve grafik romanlarla devam edecek olan Dark Horse ve Lucasfilm ortaklığı, tutkulu hayranlar, ünlü sanatçılar ve yazarlar tarafından yaratılan yaklaşık 30 yıldır devam ediyor.

Richardson, “Star Wars hepimizin kalbine yakın ve değerlidir, orijinal filminin ilk gösteriminden itibaren 19 kez izlediğimden beri hayranıyım.” diyor. “Dark Horse’un bu inanılmaz galaksiden bir kez daha yeni hikayeleri hayata geçireceği için çok heyecanlıyım. Star Wars evreni yıllar içinde büyüdü ve yeni harika hikayeler için pek çok fırsat var. Başlamak için ne kadar heyecanlı olduğumuzu anlatamam!”

Lucasfilm Publishing‘in yaratıcı yönetmeni Michael Siglain şunları ekliyor: “Lucasfilm Publishing olarak hepimiz Mike Richardson ve Dark Horse’daki herkesle çok çok uzaklardaki bir galakside geçen çizgi romanlar ve orijinal grafik romanlar üzerinde çalışmaktan heyecan duyuyoruz.”

“Her yaştan çizgi romanlar için sınırsız hikaye olanakları var ve bu hikayeleri dünyanın her yerindeki okuyuculara ve hayranlara ulaştırmak için Dark Horse ile sektördeki en iyi yazarlar ve sanatçılarla işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz.

Dark Horse’un canon çizgi roman gelişmeleri için bizi takip etmeye devam edin!