The Mandalorian 2. sezonda dört bölümü şimdiden devirdik ve bir sonraki bölümde çarpıcı olayların olacağını düşünüyoruz. Şimdiye kadarki öne çıkan bölümlerden biri hayranların en sevdiği karakterden biri olan Bo-Katan Kryze‘ı live-action olarak görmemizi sağlayan “Bölüm 11 – The Heiress” idi.

Bölümden önce farklı karakterleri canlandırağı söylenen oyuncular arasında Sasha Banks vardı. Star Wars Rebels karakteri Sabine Wren, birçok kişinin Banks‘ın The Mandalorian’da fragmanlarda gördüğümüz esmer kadını oynayabileceğine dair spekülasyonlarla animasyondan live-action’a geçiş yaptığı söylenen karakterlerden biriydi.

“The Heiress” in yayınlanmasından sonra Banks‘in Koska Reeves adında bir Mandalor karakteri oynadığı ortaya çıkınca tüm bu spekülasyonlar çürümüş oldu. Oyuncu, bölüm yayınlandıktan sonra heyecanını dile getirmek için sosyal medyada görünüşünden son derece memnun kaldığını belirtti.

Mercedes Varnado olarak da bilinen Mandalor aktris Sasha Banks, Comicbook.com’a verdiği röportajda Star Wars karakteri Koska Reeves‘in geleceği hakkında konuştu. Banks, karakterinin hedeflerine bir noktada ulaşmayı umarken yalnızca “The Heiress” te yer aldığını belirtiyor:

Sadece hayranların daha fazlasını öğrenmesini umabilirim, ben sadece bu bölümdeyim. Bu harika ama sadece daha fazla şey umabiliriz… Bu yüzden dua edip bir şey tezahür ettirebilirsem, umarım kendim ve Katee, Bo-Katan, bir gün Darksaber’ı alabilir. Ama görmemiz gerekecek mi, bilmiyorum.

Banks, diziyi hayranlar gibi haftadan haftaya izlediğini söyleyerek başrol oynadığı bölüm dışında hiçbir şey bilmiyor gibi görünüyor:

Hiçbir fikrim yok, izlemeye devam etmeliyiz… Herkes Ahsoka’nın bu bölümde olmasını bekliyordu ama görmemiz gerekiyor, bilmiyorum. Her hafta hayran gibi izliyorum ve koltuğumun kenarındayım, sanırım, bilmiyorum. Yani ben sadece sizinle birlikteyim, hayranıyım.

KaynakComicbook.com
Önceki İçerikBoba Fett Mini Dizi Söylentileri
Sonraki İçerikAhsoka ile İlgili Kuş The Mandalorian Bölüm 13’te Gözüktü
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.