Star Wars: The Clone Wars’un son sezonuna tam anlamıyla bomba gibi gelmelerinin ardından Klon Kuvveti 99, diğer adıyla Bad Batch, yakında dikkatleri üzerine çekecek.

Star Wars: The Bad Batch, The Clone Wars’un hemen sonrasında geçiyor. Yolunu bulmaya çalışan elit(?) klon kuvvetinin başrolünde yer aldığı dizi 4 Mayıs Star Wars Günü’nde Disney+’ta çıkışını gerçekleştirecek. Bugün dizi için yeni bir fragman geldi. Fragman aksiyon, drama ve bazı büyük sürprizlerle dolu.

“A test is in order.”

Tarkin fragmanın açılışında soğuk bir ses tonuyla Bad Batch’in becerilerini överken, bireysellikleriyle ilgili endişelerini dile getiriyor. O sırada Bad Batch, droidleri yok ettikleri bir antrenmanın tadını çıkarıyor gibi görünüyorlar.

Takımla tanışın

Kamino’nun klonlama dünyası gibi görünen bir çocuk, Bad Batch ile tanışır ve onları vekaleten bize tanıtır. Hunter, Echo, Tech, Wrecker ve Crosshair’in en iyi yaptıkları şeyi yaptığını görüyoruz ve bu muhteşem bir kargaşa.

Kaçak grup

Tarkin, Bad Batch’i resmi olarak İmparatorluğun düşmanları olarak adlandırıyor. Bu seçkin askerler artık gerçekten kendi başlarına…

Bazı cameolar

Görünüşe göre Bad Batch bazı ünlü isimlerle tanışacak. Hem Fennec Shand (The Mandalorian’da aynı rolle tanıdığımız Ming-Na Wen tarafından seslendirilecek) hem de genç ama yaralı bir Saw Gerrera (bir kez daha Andrew Kishino tarafından seslendirilecek) bu fragmanda ortaya çıkıyor. Saw, Bad Batch ekibi için ana soruyu gündeme getiriyor: Klon Savaşları sona erdiğinde onlar ne olmayı seçecekler? Nasıl tepki vereceklerini görmek için sabırsızlansak da, Fennec ve Saw’ı tekrar görmekten mutluluk duyuyoruz.

Kemerini bağla evlat

Fragman, biraz daha Bad Batch aksiyonuyla (patlamalar, eski moda droid dövüşü ve tatbikat ile) sona eriyor. Kemerlerinizi bağlayın ve yolculuğun tadını çıkarın.