Gizli Tehlike olaylarından yaklaşık 200 yıl önce galaksiyi keşfetmemize olanak sağlayacak Lucasfilm’in yeni büyük yayın kampanyası The High Republic‘in yayınlanmasına üç aydan daha az bir süre kaldı5 Ocak 2021’de Del Rey, Charles Soule‘un bu dönemde geçen yeni romanı The High Republic: The Light of the Jedi‘yi yayınlayacak. Disney-Lucasfilm Press ise Justina Ireland’dan The High Republic: A Test of Courage‘ı yayınlayacak. The High Republic: The Great Jedi Rescue da o gün yayınlanıyor ancak bu konuda hala çok şey bilinmiyor.

StarWars.com bu yayın kampanyası için resmi açılış metni yayınladı:

Galaksi barış içinde, görkemli CUMHURİYET tarafından yönetiliyor ve asil ve bilge JEDI ŞÖVALYELERİ tarafından korunuyor.

İyi olan her şeyin sembolü olarak Cumhuriyet, Dış Halka’nın en uzak köşelerine STARLIGHT BEACON’u fırlatmak üzere. Bu yeni uzay istasyonu herkes için bir umut ışığı olacak.

Ama tıpkı muhteşem bir rönesansın Cumhuriyet’in her tarafına yayılması gibi, korkutucu yeni bir düşman da yayılıyordu. Şimdi barış ve adalet koruyucuları kendilerine, galaksiye ve Güç’ün kendisine yönelik bir tehditle yüzleşmeliler…

KaynakStarWars.com
Önceki İçerikDisney+ Almanya The Mandalorian sezon 2 için Rosario Dawson ve Timothy Olyphant’ı onaylıyor gibi görünüyor!
Sonraki İçerikLeia, Princess of Alderaan, Vol. 1 Mangasından Önizlemeler
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.