LRM Online, Hayden Christensen‘in isimsiz Disney+ Obi-Wan Kenobi serisinde Anakin Skywalker rolünü yeniden canlandırmak için anlaştığını bildiriyor. Bunun, Disney veya Lucasfilm tarafından onaylanana kadar bir söylenti olduğunu unutmayın. Daha önce sizlere Obi-Wan serisinde Anakin Skywalker’ın döneceği söylentisini paylaşmıştık.

LRM Online, Hayden Christensen’in yaklaşmakta olan Disney+ Obi-Wan serisi için Anakin Skywalker rolünü tekrar canlandıracağını güvenle söyleyebildiğini açıklıyor. Kaynakları anlaşmanın yapıldığını ve Hayden Christensen’in Star Wars franchise’a geri döneceğini paylaştı! Disney’in planı anlaşmayı yapmak ve Star Wars Celebration ile duyurmaktı. 2022 yılına kadar Star Wars Celebration ile bu haber, çekimlerin başlangıcına daha yakın bir tarihte duyurulacak.

Kaynaklarından gelen en büyük haber Hayden’ın düzenli olarak dizide yer alacağıdır. Bu yüzden Anakin’i sadece bir cameo görünümünden daha fazla göreceğimiz anlamına geliyor. Müzakerelerin ilk kısımları rolün sadece bir cameo görünümü olarak başladı. Fakat öncül üçlemeye karşı artan aşk ve Klon Savaşlarının popülaritesi, Anakin’in rolünü Obi-Wan hikayesinin daha büyük bir parçası haline getirdi. Anakin’in Kenobi serisine nasıl geri döneceğine dair çok sayıda teori var, çünkü hikayenin şu anki zaman çizelgesinde Anakin, Darth Vader. Genel kanı, Anakin’i Obi-Wan’ın bir tür rüya dizisinde göreceğimiz üzerine. Bence bu rüyalarda Bölüm III’teki önemli olayların alternatiflerini de göreceğiz. Başka türlüsü düşünülemez. Sizce?

Henüz isimsiz Obi-Wan Kenobi serisinin çekimleri 2021‘in başlarında başlaması planlanıyor.

KaynakLRM Online
Önceki İçerikThe Bad Batch Animasyon Serisi Geliyor!
Sonraki İçerikVader Immortal PlayStation VR’a Geliyor
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.