Görünüşe göre Disney ya da Hayden Christensen‘in Skywalker Saga ile işi henüz bitmedi. Bu gerçekten heyecan verici bir gelişme olma potansiyeline sahip!

The Clone Wars‘un son sezonunun başarısı ve büyümeye devam eden Öncül Üçleme sevgisi ile Disney bu dalgadan yararlanmak istiyor gibi görünüyor. LRM Online sitesinin kaynakları, yapımcılar şu anda Obi-Wan Kenobi Disney+ serisinde Anakin Skywalker rolünü yeniden canlandırmak için Hayden Christensen ile görüşmelerde olduğunu paylaştı! Rolün ne kadar büyük olduğu hala tartışılıyor, bu yüzden teori üretmeye çok açık bir gelişme. Tahminimce Anakin’i Obi-Wan’ın bir tür rüyasında ya da flashback sahnelerinde göreceğiz. Bu kulağa çılgınca gelse de, Hayden Christensen bu role yakın zamanda zaten geri döndü. Hatırlarsanız Skywalker’ın Yükselişi‘nde Rey‘e gaz veren Jedilar arasındaydı.

LRM Online kaynakları bu söylentinin çoğu zaman olduğu gibi Disney, Lucasfilm ve Hayden tarafından ne doğrulanacağını ne de reddedileceğini belirtti. Planları bu haberleri Star Wars Celebration‘da ve Rosario Dawson‘un Ashoka Tano’yu The Mandalorian’da canlandıracağı haberiyle birlikte duyurmak olabilir. Bu, Star Wars Celebration’ın neden henüz iptal edilmediğini anlamlandırıyor.

Obi-Wan Kenobi Disney+ serisinin 2021’in başlarında üretime başlaması planlanıyor. Ewan McGregor, Obi-Wan rolünü yeniden canlandıracak ve Deborah Chow altı bölümlük dizinin sorumlusu olacak.

Hevesli bir Star Wars hayranı olarak, umarım bu anlaşma yapılır ve Hayden Christensen’i Anakin olarak görürüz! Bu söylenti hakkındaki görüşlerinizi yorumlardan mutlaka belirtin. This is the way.

Discord sunucumuza katılın!

KaynakLRM Online
Önceki İçerikSöylenti: Temuera Morrison Boba Fett Olarak Geri Dönüyor
Sonraki İçerikGeneral Grievous Kimdir ?
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.