Total Film Magazine’in Mayıs sayısında Hayden Christensen‘in yaklaşmakta olan Obi-Wan Kenobi dizisindeki ışın kılıcı düelloları hakkında bir çok alıntı içeriyor.

Darth Vader‘ı oynamak için 17 yıl sonra Star Wars serisine geri dönen Hayden Christensen’e, Vader’ın seriye getireceği dövüş tarzı hakkında sorular soruldu. “Bu, önceki filmlerin, özellikle de Sith’in İntikamı’nın hızlı tempolu yüksek koreografili tarzıyla daha mı uyumlu? Ya da orijinal üçlemenin daha yavaş hareketleri?” Hayden:

Orijinal üçlemedeki düelloların nasıl olduğundan çok öncül üçlemedekilerle aynı çizgideyiz. Bu karakterler yaşlandı, ancak henüz o kadar değil.

 

Daha fazla bağ dokusu ekliyoruz ve bu yüzden sıraya girmesi gerekiyor. Öncülleri yaparken bile bu karakteri benden önce ve sonra oynayan başka birilerinin olduğunu bildiğim bir şeydi ve doğru hissettiren bir şey bulmamız gerekiyordu. Orijinal filmlerden tüm animasyon dizilerine kadar elimden gelen tüm Star Wars şeylerini izlemek için çok zaman harcadım – Klon Savaşları, Asiler ve bunların hepsi.

Obi-Wan Kenobi dizisi 27 Mayıs’ta ilk iki bölümüyle birlikte Disney Plus’ta yayınlanacak. Disney Plus Türkiye’ye 14 Haziran’da geliyor. Dizinin son iki bölümüne yetişmiş olacağız.