Sony’nin State of Play yayını sırasında ILMxLAB, sürükleyici VR oyunu Vader Immortal‘ın PSVR’ye 25 Ağustos 2020 tarihinde geleceğini açıkladı. ILMxLAB ayrıca yepyeni bir fragman yayınladı:

Yapımcı Harvey Whitney ayrıca şunları söyledi:

Vader Immortal, ILMxLAB’ın kalbinde çok özel bir yere sahip ve bunu PlayStation VR’a getirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Bu, sanal gerçeklik için özel olarak tasarlanmış ilk Star Wars hikayesini daha da fazla hayranın deneyimlemesine olanak tanıyor.

Üç bölümlük dizide siz Darth Vader’ın evi dediği ateşli dünya Mustafar yakınlarında çalışan bir kaçakçı olarak görüyorsunuz. Beklenmedik bir şekilde hiperuzaydan çıktığınızda, Sith Lordunun emriyle kendinizi eski bir gizemi ortaya çıkarırken bulursunuz. Seri aynı zamanda hayranların Vader’ın eğitim dojosunda ikonik ışın kılıçları ve daha fazlasıyla becerileri geliştirmek için saatler harcayabilecekleri popüler Işın Kılıcı Dojo modlarını da içeriyor.

Vader Immortal, David S. Goyer (The Dark Knight, Blade) tarafından yazıldı ve Ben Snow (Star Wars: İmparatorluğun Sırları) tarafından yönetildi. Esprili droid yardımcınız ZO-E3‘ü Maya Rudolph (Bridesmaids, Big Mouth), ve Darth Vader olarak hayranların favorisi Scott Lawrence (Star Wars: Resistance) yer alıyor.

Önceki İçerikSöylenti: Hayden Christensen, Obi-Wan Serisi İçin İmzayı Attı
Sonraki İçerikThe Clone Wars – Aydınlık ve Karanlığın Hikayeleri
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.