Resmi site, Lucasfilm’in geniş kapsamlı Star Wars: The High Republic yayıncılık programına dahil edilecek bazı Jedi Şövalyeleri ve Ustaları için okuyuculara isim ve karakter biyografileri sağlıyor. Geçen ay yazar Charles Soule, Jedi Işığı adlı romanında ortaya çıkacak iki karakterin isimlerini açıklamıştı.

Lucasfilm Publishing yaratıcı yönetmeni Michael Siglain, “Okuyucular bu dönemde çok çeşitli Jedi’lar görecekler” diyor. “Bu, Jedi’ların iyi ve asil olduğu umutlu, iyimser bir zamandır ve bunu karakterlerine yansıtmak istiyoruz, ancak onlara bireysel kişiliklerinin ve kendine özgü özelliklerinin parlaması için yeterli derinlik ve boyut kazandırıyoruz. Yüksek Cumhuriyet’in Jedi Şövalyeleri hem istekli hem de ilham verici. Kısacası, onlar iyi adamlar. ”

Resimlere daha yakından bakmak isterseniz üzerine tıklayın.

Avar Kriss

Avar, Jedi-hood’ın en parlak, en asil örneğidir. Her zaman insanlarda ve durumlarda iyiliği görmeye çalışır ve asla önce kendini koyamaz. Şefkatli, dogmatik değil ve her zaman kendini başkaları üzerinde feda etmeye hazır. Avar Kriss en iyinin en iyisidir.

Loden Greatstorm

Loden bir Twi’lek Jedi Ustasıdır ve Jedi Düzenindeki en iyi öğretmenlerden biri olarak kabul edilir. Güçlü ve bilge, iyi bir mizah anlayışı ile Loden her anı bir öğrenme deneyimi olarak görür, her zaman kendini ve etrafındaki insanları, özellikle de Padawan’larını en iyisi yapmaya çalışır.

Keeve Trennis

Keeve, eğer kendisine inanırsa, önünde büyük bir geleceğe sahip genç bir firebrand Jedi. Pratik zekâlı ve olması gerekenden daha dürtüsel. Kendisini Avar’a ve Starlight Beacon’a odaklanmış diğer efsanevi Jedi’a kanıtlamaya kararlı, ancak önce Gücüne güvendiği kadar kendine güvenmeyi öğrenmesi gerekiyor.

Stellan Gios

Stellan iyimser ve saygın bir Jedi Üstadı. Stellan Avar Kriss ile Düzene geldi ve genellikle Jedi veya Cumhuriyet için farklı görevlerde bulunsalar da, ikisi birlikte çalıştıklarında iki asil kahramanın eylemde olduğu bir güç merkezi ekibi gibiler. Güç’te kuvvetli ve doğal bir öğretmen olan Stellan şu anda uzak Caragon-Viner gezegenindeki Jedi Tapınağı karakollarından birinde bulunuyor.

Vernestra “Vern” Rwoh

Vern henüz yeni bir Jedi Şövalyesi. Vernestra, Mirialan, Stellan Gios için Padawan’lık yapmıştı. Çok çalışıyor ve kendini tamamen Jedi Düzeni’ne adanmış. On altı yaşında, bir neslin en genç şövalyelerinden biridir. Genç Jedi’lar için de iyi bir örnek oluştururken yetişkinlere uyum sağlamaya çalışıyor.

Yeni The High Republic gelişmeleri için bizi takipte kalın.

Lucasfilm, Star Wars: The High Republic Kampanyasını Başlatıyor

KaynakStarWars.com
Önceki İçerikLucasfilm, Star Wars: The High Republic Kampanyasını Başlatıyor
Sonraki İçerikSkywalker’ın Yükselişi Işın Kılıçları
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.