Hasbro bu gün Lucasfilm 50th Anniversary için dört yeni figür duyurdu. Black Series figürler bazı Legends çizgi romanlara dayanıyor. Karakterler ise Darth Maul (Sith Çırağı), Jaxxon, Carnor Jax ve Luke Skywalker’dan oluşuyor. Her figür son derece pozlanabilir ve birinci sınıf dekor, aksesuarlar ve çok havalı retro ambalajlar içeriyor.

“Star Wars: Heir to the Empire” çizgi romanına dayanan Luke Skywalker

Timothy Zahn’in ufuk açıcı romanının çizgi roman uyarlamasından (Mike Baron tarafından yazılmış ve Olivier Vatine tarafından resmedilmiştir) esinlenen bu Luke Skywalker figürü, yalnız Jedi’ı Star Wars: Return of the Jedi olaylarından beş yıl sonrasındaki halini tasvir ediyor.

Luke, ışın kılıcına ek olarak Güç engelleme yeteneklerinden dolayı Grand Admiral Thrawn’ın favori evcil hayvanı olan Ysalamiri ile birlikte geliyor.

1970’lerin Marvel Star Wars and IDW Publishing Star Wars Adventures çizgi romanından Jaxxon

Roy Thomas ve Howard Chaykin tarafından Marvel’ın 1970’lerin Star Wars çizgi romanları için yaratılan tavşan benzeri türe sahip Jaxxon, Cavan Scott’ın bir Star Wars Adventures masalındaki görüntüsü sayesinde yakın zamanda tamamen modern sürekliliğe uyarlandı.

Hasbro’s Black Series Jaxxon (Star Wars Adventures) boxHasbro’s Black Series Jaxxon (Star Wars Adventures)Hasbro’s Black Series Jaxxon (Star Wars Adventures)Star Wars: Darth Maul (2000) çizgi roman serisinden Darth Maul

Darth Maul’un bu versiyonu, 2000 yılında yayınlanan ve Star Wars: Gizli Tehlike öncesini anlatan bir çizgi roman serisinden geliyor. Ron Marz tarafından yazılan ve Jan Duursema tarafından çizilen Star Wars: Darth Maul, Maul’un Sith eğitimine bir göz atıyor ve ustası tarafından yeni bir tehditle başa çıkması için göreve gönderildiğini görüyoruz.

Hasbro’s Black Series Darth Maul (Star Wars: Darth Maul) box backHasbro’s Black Series Darth Maul (Star Wars: Darth Maul) boxHasbro’s Black Series Darth Maul (Star Wars: Darth Maul)Hasbro’s Black Series Darth Maul (Star Wars: Darth Maul)

Star Wars: Crimson Empire çizgi romanından Carnor Jax

Karanlık tarafın öğrencisi ve yükselen bir Sith Lordu olan Carnor Jax, ilk olarak 1997’de yayınlanan Mike Richardson ve Randy Stradley tarafından Paul Gulacy tarafından yazılan Star Wars: Crimson Empire çizgi roman serisinde tanıtıldı. Jedi’ın Dönüşü’nden klasik İmparatorluk korumasına dayanan göz korkutucu bir görünüme sahip olan Jax’ın kostümü, mor pelerin astarı da dahil olmak üzere göze çarpan ayrıntılara sahip.

Hasbro’s Black Series Carnor Jax (Star Wars: Crimson Empire) box backHasbro’s Black Series Carnor Jax (Star Wars: Crimson Empire) boxHasbro’s Black Series Carnor Jax (Star Wars: Crimson Empire)Hasbro’s Black Series Carnor Jax (Star Wars: Crimson Empire)

Öyleyse kitap veya figür raflarınızda biraz yer açın. Bu figürler her ikisine de çok yakışacaktır!

Önceki İçerikKelle Avcısı Durge Artık Canon
Sonraki İçerikİngiltere’deki Andor Setinden Yeni Fotoğraflar Yayınlandı
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.