Her Star Wars filminden önce ikonik karakterlerimizin o filmde cameoları olacağı çok kez yazıldı çizildi. Belki de Disney satın aldıktan sonra filmlerden tek beklentimiz bu küçük sürprizler oldu. Şimdi yine çarpıcı bir haber ile karşınızdayız. Buna ister spekülasyon, ister clickbait deyin fakat hatırlayanlar olacaktır; Solo: A Star Wars Story’de Darth Maul cameosu olacağını duyuran-haberini yapan ilk yerli kaynak yine burasıydı. Değerini bilelim…

Han Solo Cameo Sürprizi

Temmuz ayının sonlarında doğru Disney Bölüm IX’un castini kamuoyuna bildirmişti. Kadroda bilinen isimlerin üstüne 1 sürpriz vardı. O da Billy Dee Williams’ın tekrar Lando karakterine hayat verecek olmasaydı.

Bir de baktım Matt Smith! Şaşırdım. Bu adamın franchisede ne gibi bir rolü olabilir dedim. Hemen yabancı kaynakları araştırmaya gittim ve çok güvendiğim ve takip ettiğim bir kaynağın haberine göre Matt Smith, yüce imparatorumuz, karanlık tarafın medar-ı iftiharı Sheev Palpatine namı değer Darth Sidious’umuzun gençliğine hayat verecekmiş.

Benzemiyor da değiller:

Matt Smith (solda), Ian McDiarmid (sağda)

Nasıl bir sahnede göstereceklerini bilmiyorum ama tahminlerim:

  • Palpatine’in gençliğinde yolunun Snoke ile kesişmesi üzerine görebiliriz.
  • Rey’in The Force Awakens’ta da gördüğü gibi bir vision içerisinde de görebiliriz.

Her halükarda, nasıl olursa olsun onu gördüğümüzde mutlu olacağımız kesin.

Yazıya bir Palpatine sözü ile veda edelim:

Güce sahip olanlar onu bir gün kaybetmekten korkarlar. Jedilar da öyle.

Önceki İçerikDarth Vader’in Özünde Anakin Skywalker Olduğunu Bilenler (Canon)
Sonraki İçerikGeorge Lucas, Kenobi Filmi için Tekrar Koltuğa Oturabilir!
Darth Gegić
Hayat felsefesinin oluşumunda Star Wars'in büyük bir katkısı olduğunu düşünüyor. Şimdi de franchisea vefa borcunu ödemek için canla başla mücadele ediyor. En büyük hayali başarılı bir film senaristi olup Star Wars için bir hikaye yazmak.