George Lucas, Kenobi Filmi için Tekrar Koltuğa Oturabilir!

0

Birleşik Krallığın eski dışişleri bakanından büyük gaf! Evet yanlış duymadınız dışişleri bakanı. Star Wars ile ne alakası var diyeceksiniz. Açıklayalım…

Eski dışişleri bakanı Boris Johnson geçen günlerde Belfast’ta katıldığı bir konferansta Star Wars hayranlarını adeta çıldırtacak bir haberi ağzından kaçırdı.

Konferans esnasında konu ‘kültür ve turizm’ mevzularına gelmiş. Oradan da sinemaya bağlanmış. Birleşik Krallığın film çekmek için muhteşem lokasyonları olduğunu belirtmeye başlayan Johnson, burada (Birleşik Kralıkta) çekilip de geçen sene en çok hasılat yapan filmler hangisiydi sorusuna ‘Star Wars’ yanıtı verdi. Luke’un bulunduğu İlk Jedi Tapınağı orada çekilmişti zira.

Ama Johnson cevabının hemen ardından Star Wars hayranlarını heyecanlandıracak o sözleri söyledi: ‘Evet Star Wars iyi hasılat yaptı. Hatta George Lucas Obi-Wan filmi için bir yer aradığını da talep etti benden.’

Şimdi burada bir durmak lazım. Belki de Johnson’ın George Lucas’tan kastı Lucasfilm’in kendisi. Ama burada önemli olan en azından eninde sonunda Kenobi filmini görecek olmamız. E tabi yönetmen koltuğunda da George Lucas olsa tadından yenmez!

Obi-Wan filmi dedikoduları 3 senedir dönüyor internet aleminde. Geçen sene gelen bilgiye göre de 2019 ilkbaharında çekimler başlayacakmış. Fakat Obi-Wan’ımız Ewan McGregor’ın Ağustos ayında verdiği röportajda böyle bir filmden haberi olmadığını ve ona herhangi bir teklif gelmediğini söyledi. Umarım Disney böyle bir hata yapmaz.

Hoş. Eğer filmi George yönetecekse Obi-Wan rolü için başkasını düşünmez ya!

Önceki İçerikBölüm IX’da Genç Palpatine Sürprizi!
Sonraki İçerikThe Force Awakens’ta Az Kalsın Genç Luke Skywalker’ı Görecekmişiz!
Darth Gegić
Hayat felsefesinin oluşumunda Star Wars'in büyük bir katkısı olduğunu düşünüyor. Şimdi de franchisea vefa borcunu ödemek için canla başla mücadele ediyor. En büyük hayali başarılı bir film senaristi olup Star Wars için bir hikaye yazmak.