Ewan McGregor’u Obi-Wan Kenobi olarak en son gördüğümüzden bu yana 16 yıl geçti ve sonunda bekleyiş sona erdi. Obi-Wan Kenobi için Disney Plus gününde yayınlanması iddia edilen mini bir klip sızdı.

“Bu karakterin geri gelmesi için bir açlık var… Hayranlar yeterince beklediler.”

“Obi-Wan Kenobi’nin bu hikayesini Anakin veya Vader’a hitap etmeden anlatamazdık.”

– Ewan McGregor

Disney Plus’ın uluslararası bir kanadı olan Disney+Hotstar, Disney Plus Day sunumundan bir gün önce Obi-Wan Kenobi’nin kamera arkası görüntüsünü garip bir şekilde yayınladı… Ve Disney yatırımcılarının bir yıl önce Disney Yatırımcı Günü’nde gördükleri sizzle reel gibi görünüyor.

Bu nedenle klipte yeni bir görüntü gösterilmiyor. Ancak başrol oyuncusu Ewan McGregor ve yönetmen Deborah Chow‘un röportajlarıyla birlikte bol miktarda konsept çizimleri ve biraz eğitim videosu gösterildi.

Obi-Wan Kenobi’nin Joby Harold, Hossein Amini ve Hannah Friedman tarafından yazılan ve The Mandalorian‘dan tanıdğımız Deborah Chow tarafından yönetilen altı bölümden oluşan bir mini dizi olacağı biliniyor. Ana karakter olarak Ewan McGregor, Darth Vader olarak Hayden Christensen, Owen Lars olarak Joel Edgerton ve Beru olarak ise Bonnie Piesse geri dönecek. Gelecek yıl yalnızca Disney Plus’ta yayınlanacak.