Ocak sayısı The Book of Boba Fett‘e odaklanacak olan Empire dergisinin son sayısından daha fazla Star Wars içeriği ortaya çıkıyor. Sayının kapakları Cuma günü açıklandı ve dün yapımcılarla yapılan ilk röportajlar ortaya çıktı.

Ahsoka Tano olarak Rosario Dawson‘ın oynadığı Disney Plus Ahsoka dizisini yazan Dave Filoni, dizi hakkında konuştu.

Heyecan verici, sana söylemeliyim. Uzun zamandır yapmayı hayal ettiğiniz bir şey. Sonra orada otururken biraz ürkütücü geliyor ve şimdi bunu yapmak zorundasın.

Ve ekledi;

Ahsoka için bu macerayı uzun zamandır düşünüyordum ve nasıl geliştiğini görmek ilginç. Yıllar önce Din Djarin gibi bir adamla ya da Yoda’ya benzeyen bir çocukla ilgisi olan bir ağacın dalından yayıldığını hayal bile edemezdim. Jon Favreau gibi diğer yaratıcılıklarınız olduğunda yaptığınız işe nasıl bu kadar boyut ve derinlik kazandırabilecekleri konusunda benim için harika bir ders oldu.

Empire dergisine göre Dave Filoni şu anda diziyi yazıyor. Ana çekimlerin Mart 2022’de The Mandalorian’ın 3. sezon çekimlerinin biteceği zaman başlaması planlanıyor. Geçen ay öğrendiğimiz üzere Hayden Christensen, Anakin Skywalker‘ı oynamak için diziye dahil olacak gibi görünüyor.

Ahsoka dizisinin 2023’te Disney Plus’ta yayınlanması bekleniyor.

Ahsoka Dizisine Anakin Skywalker Geliyor!