The Mandalorian’ın ikinci sezon finali yayınlandı ve Boba Fett odaklı yeni bir dizinin geleceğini bölüm sonunda resmi olarak görmüş olduk.

Boba Fett dizisiyle ilgili söylentilerin daha önce haberini yapmıştık ve resmi onayla birlikte yaklaşık bir yıl sonra The Mandalorian 3. sezonla aynı zamanda Disney+’a yayınlanacak!

The Mandalorian’ın son bölümü birkaç yönden bir ilkti ancak bu ilklerin sonuncusu özellikle alışık olmadığımız bir şeydi. Bölüm, Jabba’nın Sarayında Boba Fett ve Fennec Shand’ın yer aldığı kısa bir aksiyon sahnesinden sonra şu mesajla sona erdi: The Book of Boba Fett – Aralık 2021.

The Book of Boba Fett‘in nasıl geliştirileceği resmen açıklanmasa da şu anda çekimlerinin yapıldığı neredeyse kesin bir canlı aksiyon spin-off’tur. Daha önceki haberde belirttiğimiz gibi Boba Fett dizisinin The Mandalorian 3. sezonuyla birlikte çekimlerinin yapacağını belirtmiştik.

Güncelleme:

Dizi 21 Aralık 2020 itibariyle logosuyla beraber resmi hesaplardan duyuruldu. The Mandalorian ile aynı zamanlarda geçecek dizinin başrolünde ödül avcısı Boba Fett olarak Temuera Morrison ve yardakçısı Fennec Shand rolünde Ming-Na Wen olacak. The Mandalorian’ın 14. Bölümünü yöneten Robert Rodriguez ise John Favreau ve Dave Filoni‘ye yönetici yapımcı olarak katılacak.

Boba Fett geri döndü. Ve hikayesi daha yeni başlıyor…

Önceki İçerikRogue Squadron Filmi Oyunların Uyarlaması Olmayacak
Sonraki İçerikObi-Wan Kenobi Dizisinde Order 66 Sahnesi Olabilir!
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.