Nellie Andreeva tarafından Deadline‘da yazılan bir makale, Lucasfilm’in Boba Fett’e odaklanan yeni bir dizi geliştirmek için harekete geçtiğini ve muhtemelen önümüzdeki hafta The Mandalorian’ın 3. Sezonun çekimleriyle birlikte çalışmalara başlanacağını belirtiyor.

Resmi olarak yeşil ışık yakılmasa da popüler Star Wars serisinin üçüncü sezonu aylardır ön yapım aşamasındaydı. Yaratıcı yönetmen ve yapımcı Jon Favreau 2020’nin sonunda çekime başlamayı umduğunu kamuya açıklamıştı.

Durum bu olabilir ancak bazı kaynaklar yeni sezonun önümüzdeki hafta (veya Kasım sonu / Aralık başında) çekime başlayabileceğini belirtirken, diğerleri 2021 baharını işaret ediyor.

Bir açıklama da The Mandalorian’la ilgili başka bir projenin, muhtemelen bir Boba Fett bir mini dizisinin önümüzdeki haftadan itibaren çekimlere başlayacağına dair söylentiler olabilir.

Boba Fett karakterini içeren yeni bir içerik yıllardır bekleniyordu. Bu nedenle potansiyel olarak eninde sonunda Disney+’ta yayınlanacak yeni bir dizinin söylentileri hayranları şaşırtmamalı.

KaynakDeadline.com
Önceki İçerikThe Mandalorian Bölüm 9 The Marshal
Sonraki İçerikSasha Banks Oynadığı Karakterin Daha Gözükmeyeceğini Açıkladı
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.