Battlefront 2 her ne kadar single player modu pek beğenilmese de bize göre onlineda işi götürüyor.

Son 3 ayda çeşitli güncellemeler getirilen oyun fakat şimdi sıra şimdi herkesin beklediği güncellemede. Durun! Acele etmeyin. Önce birazcık geriye bakalım son aylarda ne oldu, ne bitti. Ewok-hunt modunu getirdiler ilk olarak. Resmi sitelerine baktığınızda bu moddan sürekli “fan-favorite” diye bahsediyorlar. Gerçekten öyle mi? Gerçekten sizin favoriniz bu mod mu? Bence değil. Çünkü biz Star Wars fanları daima hikayenin peşinden koşmuş olgun bir kitleyiz (en azından bir yarımız) o yüzden bize gününü kurtarmak için içerik sunma ey Ea, ey Disney!. Bize gerçekten “bir şey” ver. Star Wars tarihinde gerçekten çok önemli, vazgeçilmez bir nokta mı Ewokların varlığı?

Ardından ne geldi söyleyeyim: “Han Solo Sezonu”(!) Vay arkadaş amma yenilikçi ve farklı bir yaklaşım. Aslında -oturduğum yerden- körü körüne eleştirmek bana hoş gelmiyor ama kendime yediremiyorum bu durumu. Film çok güzel olmasına rağmen şahsen ben Han Solo’ya doymuş vaziyetteyim.

Öte yandan baktığımızda senin evreninde Clone Wars adında bir olay var. İsmi bile şaşalı: KLON SAVAŞLARI. Star Wars evrenini bilmeyen kimseler dahi bunu görünce duraksar ve azıcık düşünür. Neyse. Şimdi, konuyu bağlamadan önce geçenlerde çıkan haberleri açıklamak istiyorum. Haber kısaca Lucasfilm’in bundan sonra fanları dikkate alacağını ve onlarla beraber hareket edeceğini belirtti. Haberi okuduktan sonra kendi kendime “teoride güzel fakat pratik lazım” dedim. Sanırım onlarda işi pratiğe dökmek için bunu yaptılar. Clone Wars döneminin kilit adamlarından dördünü Battlefront 2’ye getirecekler!

Evet evet onlardan bahsediyorum! Obi-Wan ve Anakin’den, Count Dooku ve General Grievous’’tan…

Resmi sitelerinde paylaşılan bu büyük gelişme bizi çok mutlu etti. Sonunda -Kasım ayından beri- beklenilen gelişme gerçekleşti.  Forumlarda, sosyal medyada sorulan hatta YouTube’da üzerine videolar yapılan bir konu da açıklığa kavuşacak: Vader mi alır Anakin mi? Oyunda ikisinin çarpışmasını görmek güzel olacak diye umut ediyorum.

Bu kahramanların gelmesinin yanında -bana göre- küçük bir gelişme daha var. Geonosis’te haritalar arasında yerini alacak.  Güncelleme geldiğinde sakın ha yüklemeyi unutmayın!

İyi eğlenceler…

Önceki İçerikBattlefront 2: Han Solo Sezonu
Sonraki İçerikStar Wars’da Canon-Legends ikilemi
Darth Gegić
Hayat felsefesinin oluşumunda Star Wars'in büyük bir katkısı olduğunu düşünüyor. Şimdi de franchisea vefa borcunu ödemek için canla başla mücadele ediyor. En büyük hayali başarılı bir film senaristi olup Star Wars için bir hikaye yazmak.