SOLO: Bir Star Wars Hikayesi filminin üzerinden hayli bir vakit geçmiş iken EA DICE Game bağlı Origin üzerinden oynanan Star Wars: Battlefront 2 oyununa Han Solo sezonu geliyor.

Battlefront 2: Kessel Haritası Geliyor!

Han Solo Sezonuna doğru yeni içerikler ve bölümler neler olacak hızlıca sizlerle beraber bir göz atalım.

Oyun bizi Kessel’in garip, kötü koşullarına götürecek. Maden gezegenine İmparatorluğun diğer maden gezegenlerine olduğu gibi ilgisi yüksektir. Bizlerde Kessel haritasında bu ilginin aynısını göstereceğiz. Kessel haritasında oynanabilecek modlar ise aşağıda sırası ile belirttim. Güç sizinle olsun.

  1. Blast
  2. Hero Showdown
  3. Heroes vs Villians

Kessel bölgesi ve Han Solo sezonu ile bir oyun modu daha açılmış olacak. Extraction oyun modu ile bir takım düşman mevzilerine sızmaya çalışırken bir takımda elbette onları durdurmaya çalışacak.

Battlefront 2: Yeni Kostümler Geliyor!

Galaksinin en amansız maden çukurunda ayrıca havalı mı havalı bazı stillerle gezinmek gerekir.

Millennium Falcon: Han Solo filminde yer alan şahinin aynısı oyuna eklenecek. Dayanıklılık yönünden kısıtlamalara gidilecek. Saldırı ve hız yönünden güçlendirilecek.

Chewbacca: Yeni kostüm gelecek. (Oyun içi kredi ile satın alınabilir.)

Lando Calrissian: Yeni kostüm gelecek. (Oyun içi kredi ile satın alınabilir.)

Han Solo: Yeni kostüm gelecek. (Oyun içi kredi ile satın alınabilir.)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UqCg5JcMvfk?rel=0]

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi 25 Mayıs tarihinde vizyona girmesini hatırlatmak ile birlikte, yeni Battlefron 2: Han Solo sezonu 12 Haziran 2018 tarihinde açılışa sunulacak. Güncellemeler için MB ‘ları hazır tutun. Oyun içinde YunusEmreAtalay profilini ekleyerek benimle beraber oyun oynayabilirsiniz. SenateCore profilini ekleyerek sitenin yöneticisi ile beraber oyun oynama şansını yakalayabilirsiniz. Güç bizimle olsun.