Mark Hamill Solo: Bir Star Wars Hikayesi için spoiler verdi!

Sinema tarihinin en büyük spoiler’ı olmasa da yine çoğu hayran bunu öğrenmek istemez diye düşünüyorum. Mark Hamill’in Solo: Bir Star Wars Hikayesi ile ilgili ne dediğini bilmek istemiyorsanız sizi Han Solo filmindeki karakterleri tanıtan makalemize davet ediyoruz.

Solo: Bir Star Wars Hikayesi Karakterleri

Hala gitmedin mi? O halde okumaya devam et…

Hamill, en çok altın protokol droid C-3PO rolüyle tanınan Anthony Daniels‘ın kısa süre sonra çıkacak olan Han Solo bağımsız filminde rol aldığını açıkladı.

“C-3PO’nun özgürlüğünü kazanmak için ne yapması gerekiyor?” Podcast sunucusu Jonathan Capehart sorar. “Sonsuza dek Skywalker ailesi için çalışıyor mu?”

Daniels çok mutlu, çünkü her Star Wars filminde oynuyor.” diyor Hamill gülerek.

“Her biri. Tüm öncül üçleme filmlerinde, Rogue One’da, Solo’da… Oops! Umarım bu değil – ama… yine de her Star Wars filminde. Tüm Star Wars hayranları her filmde olmasını istiyor.”

C-3PO ve arkadaşı R2-D2, her Star Wars filminde görünecek tek karakter olma onuruna sahiptirler. Droidler, Rogue One’da kısa bir cameo olarak göründüler.

Hamill, Daniels’ın protokol droidinden başka bir formda ortaya çıkacağını ifade etti.

Iron Man ve The Lion King‘in yönetmeni Jon Favreau‘nun yakın zamanda Disney’in yeni yayın hizmeti için bir live-action Star Wars dizisi yazıp icra edeceği açıklandı.

Solo: Bir Star Wars Hikayesi 25 Mayıs’ta sinemalarda!

Kaynakcomicbook.com
Önceki İçerikObi-Wan Kenobi; Aydınlığın Kalkanı
Sonraki İçerikSWE Yeni Yazarlar Arıyor
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.