Starwars.com birden fazla Solo: Bir Star Wars Hikayesi karakterleri hakkında yeni bilgiler yayınladı!

VAL

(C) Lucasfilm Ltd.

Bir blaster tüfeği ile Val, Tobias Beckett’ın ekibinin en sadık ve yetenekli üyesi olabilir.

TOBIAS BECKETT

(C) Lucasfilm Ltd.

Beckett hayatta kalmak için her zaman sessizce çalışıyor. Riskli ama kârlı soygunları yürütmek için özel bir scoundrels takımı kurdu.

QI’RA

(C) Lucasfilm Ltd.

18 yaşındayken, genç Qi’ra bir hayat suçuyla boğuşuyor, Corellia‘da bir çete için çalışıyor.

RIO DURANT

(C) Lucasfilm Ltd.

Rio Durant, yıllardır alçak gönüllü Tobias Beckett ile birlikte tehlikeli operasyonlar gerçekleştirdi. İyi huylu Ardennian‘lı pilot herhangi bir meydan okuma için hazır.

L3-37

(C) Lucasfilm Ltd.

Astromech ve protokol droid parçalarından inşa edilmiş bir “self-made droid” L3-37, droid haklarını derinden önemseyen aydınlanmış bir gezgin. (İşte favori karakterim 😀 )

IMPERIAL PATROL TROOPERS

(C) Lucasfilm Ltd.

İmparatorluk galaksideki dünyalar üzerindeki etkisini pekiştirirken, yerel savunma güçleri İmparatorluk Stormtrooper’ları ile destekleniyor. Dağınık yerleşimler ve şehirler arasındaki mesafeleri kapatmak için devriye Stormtrooper’ları, sokak polis memurları ve sokakları Swift Interceptor Speeder Bike doldurdu.

IMPERIAL HEAVY TIE FIGHTER

(C) Lucasfilm Ltd.

Korumasız TIE Starfighter‘ın göreceli kırılganlığını telafi etmek çok daha güçlü lazer toplarına sahip güçlendirilmiş ağır bir yıldız savaşçısı olan zırhlı TIE/rb‘ler.

IMPERIAL CONVEYEX TRANSPORT

(C) Lucasfilm Ltd.

Özel kargoların sınır dünyalarındaki yüzey mesafelerine hızlı bir şekilde taşınması için, İmparatorluk, tehlikeli araziden geçen raylar boyunca hareket eden ağır zırhlı konveyör araçlarını kullanır.

CORELLIAN M-68 LANDSPEEDER

(C) Lucasfilm Ltd.

Han Solo kurnaz sahibinin aşırı güçsüz M-68 landspeeder’ı nerede yakaladığını merak ediyor ve daha önceki sahibinin artık ona ihtiyaç duymadığını düşünüyor.

Filmden bazı karakterlerle ilgili bilgi paylaşmaları güzel. Birde Swift Interceptor Speeder Bike, Darth Maul’un FC-20 Speeder Bike‘ına benziyor. Solo: Bir Star Wars Hikayesi 25 Mayıs’ta sinemalarda.

Önceki İçerikNeden Han Solo?
Sonraki İçerikStar Wars Evrenindeki En Tehlikeli 10 Yaratık
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.