Bariz değişimi göremeyecek kadar küstah olamazsın Jedi. Burada sadece karanlık değil, aydınlık da değişiyor. Disney’in gazabından sadece Sith değil, Jedi da etkilenecek. Gazabı sonra şiddetlenip büyüyecek ve Star Wars ı dahi bulacak. Çünkü bildiğimiz Star Wars artık bilmediğimiz yeni bir rotaya girdi. Rotayı bilmek içinde ancak yeni kitap ve çalışmaları beklemek lazım. Jar Jar Abrams ise korkulu rüyalarınızın iyi tarafı Jedi.
Bakın yeni fragman çıktı çıkacak. Daha ilk fragmandan değişim sinyalleri veriliyordu. Sith zaten tarihe karıştı denilebilir. Şimdi Jedi değişecek ve Star Wars ın konusu saf güç olacak. Bu yüzden ki filmin adı Son Jedilar.

Seçilmiş olanın üzerinden başlayan bu macera artık daha redikal konular işleyecek. Üstelik Son Jediların 12 sinema geçişi yapacağını düşünürsek, şuan sır olan şeylerin açıklanacağı ama yeni daha gizemli sırlar geleceği malum. Bu yeni üçleme aslında yeni bir Star Wars Evreninin başlangıcından ibaret. Mısırınızı büyük alın, çünkü fazla bir zaman kalmadı yeni bir hikayeyi izlemeye…

Önceki İçerikOnaylanan Ve Onaylanmayan Son Jedi Söylentileri
Sonraki İçerikStar Wars Son Jedi İlk Fragman Yayınlandı!
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.