Phasma kitabından yayınlanan yeni kesit, Yüzbaşı’nın savaşçı geçmişini ve İlk Düzen’le tanışmasını ele alıyor.

Resmi Star Wars web sitesi, Delilah S. Dawson’nın yazdığı yeni çıkacak olan Captain Phasma kitabından alıntılar yayınladı. Kitapta Phasma’nın terk edilmiş vatanında bir savaşçıya dönüşünün başlangıcı işlenecek. Scyre isimli bir savaşçı topluluğuna önderlik ederken İlk Düzen’den tanıdık soyada sahip bir subay ile karşılaşacak ve ilginç bir teklif alacak.


“Benim adım Brendol Hux, korkarım ki yıldız gemim sizin dünyanızda otomatik bir savunma sistemi tarafından vuruldu. Dillerimiz farklı bu yüzden bu droid dediklerimi sizin ilkel dilinize çevirecek.”

“Acil durum kapsülüm gemimden çok uzak bir yere indi. Bu korkunç trajedide birkaç adamımı kaybettim. Eğer bana yardım ederseniz size dünyanızın kaybettiği teknolojiyi ve malzemeleri sunabilirim. Galakside barış sağlamak isteyen İlk Düzen isimli güçlü bir gruptan geliyorum. Görevim gezegenleri dolaşıp davamıza katılmak isteyen büyük savaşçıları bulmak. Halkımıza iyi bakılıyor ve iyi eğitiliyorlar. İsterseniz buradaki askerlerime sorun. Askerler, öyle değil mi?”

Beyazlar içindeki 3 asker kafalarını salladılar ve hep birlikte “Evet efendim!” dediler.

“Bu askerlerin her biri uzak gezegenlerden İlk Düzen için savaşmak üzere eğitildiler. Eğer insanlarınız gemimize dönmemize yardım ederlerse bana katılmak isteyen herkesi birliğimize götürürüm. Bu askerler zafer ve varlık içinde yaşayacak, bir daha asla bir şey için yalvarmak zorunda kalmayacaklar. Şimdi kim bana yardım edecek?”

İnsanlar alkışlamak için durdu ama kırmızı maske takan bir savaşçı Brendol Hux’ın yanında belirdi.

“Ben Phasma, Parnassos’un en büyük savaşçısıyım.” Maskesini çıkardı, Brendol’a döndü ve robotun çevirmesini bekledi. “Geminizi bulmanıza ben yardım edeceğim.”

Phasma kitabı 1 Eylül Cuma günü Avrupa’da ve Amerika’da raflarda olacak. Türkiye’de ise henüz bilinmiyor. Tahminimce 3 – 4 ayı bulur. Bir daha ki sefere kadar iyi okumalar Star Wars hayranları! 🙂

Önceki İçerikEmir 66 Sonrası Klon Askerleri (Legends)
Sonraki İçerikDonald Glover’ın Han Solo Filmindeki Çekimleri Bitti!
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.