Liam Neeson Star Wars: Bölüm I – Gizli Tehlike için Yaşadığı Gururdan Bahsetti

Liam Neeson, Andy Cohen ile SiriusXM kanalı Radio Andy‘de Gizli Tehlike filmi ile duyduğu gururdan ve Ahmed Best‘e hayranların ve eleştirmenlerin yaptığı çirkin muameleden bahsetti.

Liam Neeson Neden “Gizli Tehlike” ile “Gururlu” Olduğunu Açıklıyor

Oyuncu ayrıca, Ahmed Best‘in Jar Jar Binks için hayranlar ve eleştirmenler tarafından acımasız şekilde saldırıya uğradığından çok rahatsız olduğunu belirtti.

Liam Neeson, filmin 1999’da vizyona girdiğinde aldığı olumsuz (çoğunlukla acımazsız) tepkilere ve eleştirilere rağmen Star Wars: Bölüm I – Gizli Tehlike ile gurur duyduğunu söylüyor. Liam filmi yapmaktan hoşlandığını ve iyi sonuçlandığına inandığını da belirtti.

“Filmi beğendim. Bundan gurur duyuyorum ve bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum,” dedi Neeson Cohen’e. “Bir Jedi olmalıyım. O harika ışın kılıçlarıyla falan oynamalıyım. Müthişti Andy, gerçekten öyleydi.”

Ayrıca Ahmed Best’in Jar Jar Binks için hayranlar ve eleştirmenler tarafından acımasız bir şekilde saldırıya uğradığından çok rahatsız olduğunu belirtti.

“Çok eleştirildi, yani kariyerine gerçekten zarar verecek noktaya geldi,” dedi. “Ve filmi çekerken şunu söylemeliyim… o muhtemelen şimdiye kadar çalıştığım en komik ve yetenekli adamlardan biriydi.” Neeson, çok etkilendiğini ve yöneticisine Best’in bir sonraki Eddie Murphy olabileceğine inandığını söyledi. “Yine de buna inanıyorum,” dedi.

Best, birkaç yıl önce rol yüzünden işkence çektiğini ve intihar etmeyi düşündüğünü açıkladı. O zamandan beri Star Wars fandomunda hoş bir şekilde karşılandı. Neeson, Best’in katıldığı yakın tarihli bir kongrede, kalabalığın aktör için çıldırdığını ve bunun da Best’in duygulara boğulmasına neden olduğunu belirtti.

Önceki İçerikStar Wars: The High Republic #1 İlk Bakış
Sonraki İçerikThe Mandalorian Beş Emmy Ödülü Kazandı
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.