Zynga yeni mobil Star Wars oyunu Star Wars Hunters‘ı bir fragmanla resmi olarak duyurdu. Oyun bu yılın sonlarında Nintendo Switch, Android ve iOS platformlarına gelecek.

Zynga başlangıçta oyunla ilgili birkaç küçük ayrıntıyı ilk duyurusunda açıklamıştı. Ancak bu haftaki Nintendo Direct yayının kısa bir tanıtım videosuyla birlikte tam olarak duyuruldu.

Starwars.com, oyunun İmparatorluğun çöküşünden sonra geçeceğini onaylayarak duyuruyu biraz daha detaylandırdı. Ayrıca oyundaki arenaların ünlü Star Wars mekanlarından “esinleneceğini” ve oyuncuların ödül avcıları, Asi Birliği kahramanları ve İmparatorluk Stormtrooperları olarak oynayabileceklerini belirttiler. Ayrıca fragmanda görülen karakterlerin tamamen yeni kreasyonlar olduğunu da doğruladılar. Oyunda tanınabilir karakterlerin görünüp görünmeyeceği belirsizliğini koruyor, ancak bu muhtemel görünüyor.

Nintendo America ayrıca bir tweet’de Star Wars: Hunters’ın takım tabanlı bir savaş oyunu olduğunu ve ücretsiz oynanacağını açıkladı. StarWars.com oyuncuların arenadaki diğer takımlara karşı arkadaşlarıyla takım kurabilecekleri doğrulandı.

EA’nın Star Wars: Galaxy of Heroes mobil RPG oyunundan farklı olarak, oyuncuların savaşçıların kilidini açıp toplayabilmesi mümkün.

KaynakStarWars.com
Önceki İçerikYüksek Cumhuriyet Şansölyesi Lina Soh ile Tanışın
Sonraki İçerikGeorge Lucas, Andor Dizisinin İki Bölümünü Yazıyor!
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.