Lucasfilm, Yüce Şansölye Lina Soh gibi kilit karakterlere odaklanan yeni kısa animasyon dizisiyle hayranlara The High Republic dönemini tanıtmaya devam ediyor.

Star Wars: The High Republic dönemi, Star Wars: Gizli Tehlike olaylarından yaklaşık 200 yıl öncesini anlatan bir multimedya destanıdır. Justina Ireland, Charles Soule, Daniel Day Older, Cavan Scott ve Claudia Gray gibi seçkin Star Wars yazarları tarafından yazılan romanlar, çizgi romanlar ve kısa hikayeleri kapsıyor.

The High Republic kahramanlarının ve kötü adamlarının hikayelerini anlatan yeni kısa animasyon dizisi Characters of Star Wars: The High Republic aracılığıyla hayranlar ana karakterlerin çoğunu tanıma fırsatı elde ediyor. Her bölüm bir karaktere ve The High Republic’i başlatan olaylara giden yolculuğa odaklanıyor. Bu haftaki bölümde Yüksek Cumhuriyet lideri Yüce Şansölye Lina Soh’e odaklanıldı.

Lina Soh, galakside barış ve adaleti sağlayan Cumhuriyet’in Şansölyesidir. Ayrıca Light of the Jedi romanının ana karakterlerinden biri.

Lina Soh, Gizli Tehlike’deki Darth Maul’da dahil olmak üzere çok sayıda prequel üçleme karakterinin yaratılmasına yardımcı olan ünlü Star Wars kavramsal sanatçısı Ian McCaig‘in konsept çizimine dayanıyor.

Daha fazla The High Republic gelişmesi için takipte kalın.