Star Wars: The High Republic yayın kampanyasının ilk kitabı yarın satışa çıkıyor!

Lucasfilm, Star Wars’ta yeni dönemini kutlamak için 5 Ocak’ta ilk The High Republic kitabının çıkmasının şerefine özel bir canlı akışla bugün yeni dönemin kapılarını açmış oldu.

İşte etkinlikten çıkan en önemli haberlerin özeti.

Leox

Into the Dark bizi yeni galaktik pilotlarla tanıştıracak. Eserin yazarı Claudia Gray, Leox, Geode ve Affie gibi kahramanlardan oluşan bir filo hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Bonbraks

Ram Jamoram

Ve bir sürü yeni karakter hakkında görüntüler sunuldu. Bonbraks‘tan Ty Yorrick‘e ve Ram Jamoram‘a The High Republic eğlenceli yeni yaratıklar, uzaylılar ve karakterlerle dolu.

Soule’un son Star Wars Insider sayısındaki yeni kurgusu sadece bir başlangıç. Insider’ın 199. sayısıyla başlayan masal serisine ek olarak, Ireland ve Scott bu yıl dergi için bazı “Starlight Stories” yazacaklar.

Scott, bu karışıma orijinal bir çizgi roman da ekleyecek. Monster of Temple Peak, Rachael Stott’un eserlerini içerecek.

Out of the Shadows cover

Ireland, bu girişim için yazdığı ilk genç/yetişkin romanında Jedi Şövalyesi Vernestra Rwoh, Padawan Reath Silas, hevesli mucit Avon Starros ve daha fazlasının devam eden maceralarını yeni bir okuyucu kitlesi ile buluşturacak.

Race to Crashpoint Tower cover

The Edge of Balance cover

The High Republic, Marvel ve IDW’den çizgi romanlara ek olarak Viz Media’dan manga formatında orijinal bir çizgi roman da içerecek. Ireland ve Shima Shinya’nın hikayesi, Mizuki Sakakibara’nın çizimi ile birleşip The Edge of Balance isimli eserde buluşacak.

StarWars.com, girişimi iki ayda bir yepyeni bir panelle devam ettirecek.

Phase I: Light of the Jedi Phase II: Quest of the Jedi Phase III: Trials of the Jedi

Panelin tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Önceki İçerikObi-Wan Kenobi Dizisinde Order 66 Sahnesi Olabilir!
Sonraki İçerikLucasfilm Games ile Yeni Bir Dönem Başlıyor
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.