LRM Online ve Star Wars Unity‘deki kaynaklara göre Lucasfilm, aktris Gina Carano’nun ilk kez The Mandalorian 1. sezonunda izleyicilerle buluşan eski Shocktrooper karakteri Cara Dune‘un yer aldığı yeni bir Disney+ dizisi yapmayı düşünüyor olabilir.

LRM Online şunları belirtti:

“Gösterinin ne hakkında olacağına dair herhangi bir ayrıntıya sahip değiliz. Benim kişisel tahminim, The Mandalorian’da Cara ile tanıştığımızın öncesini anlatan bir öncül dizi olması. Bu, Lucasfilm’in Cassian Andor serisiyle halihazırda yaptığı şeye çok benzer. Cara’nın geçmişi, onun bir kadın Alderaanyalı olduğu yönündedir. Cara, Galaktik İç Savaş sırasında İttifak’ta bir Shocktrooper olarak görev yaptı. Bu, Gina Carano’nun Cara’nın kökenini ve Cara’nın nasıl bu duruma geldiğini anlatmasına olanak sağlayabilir.”

Star Wars Unity ise bu söylentiyi aşağıdaki gibi destekliyor:

“Bir ya da iki ay önce, Gina Carano ve yeni aktörlerden birinin gerçekten iyi anlaşmasından sonra The Mandalorian 2. sezonun çekimleri sırasında böyle bir dizinin göz önünde bulundurulduğunu duyduğum raporu destekleyebilirim. Daha sonra Cara Dune’u kendi dizisine döndürme olasılığıyla ilgili tartışmalar başladı.”

Disney ana odağını Disney+ yayın platformu için yeni içerik geliştirmeye çevirirken, gelecekte birkaç yeni Star Wars projesi hakkında söylentiler/raporlar duyabiliriz. Resmi Lucasfilm/Disney açıklaması gelmeden bunun sadece söylenti olduğunu unutmayın.

Önceki İçerikLuke, George Lucas’ın Taslaklarında da Ölüyor!
Sonraki İçerikThe High Republic Padawanlarıyla Tanışın
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.