Kathleen Kennedy geçtiğimiz günlerde TheWrap ile Star Wars serisinin geleceği hakkında konuştu ve söyleşi sırasında yönetmen Deborah Chow‘un şu anda Disney+ için Obi-Wan Kenobi dizisi üzerinde çalıştığını ve bunun az sayıda bölümden oluşacağını yineledi.

Ewan McGregor, yaklaşık bir yıl önce Obi-Wan Kenobi Disney + projesinin toplamda altı saatlik bölümler içeren bir dizi olarak geliştirildiğini açıklamıştı. Daha sonra bu yılın başında Lucasfilm‘in bölüm sayısını dörde düşürmek istediği raporlar ortaya çıkmaya başlamıştı. Bu yüzden, Obi-Wan Kenobi serisinin çok az sayıda bölüme sahip olacağını uzun bir süredir biliyoruz.

Kennedy, “Ortaya çıkan yetenekleri görmek çok heyecan vericiydi. Ve şimdi de Deborah Chow ile sınırlı Obi-Wan Kenobi serisini geliştiriyoruz ve o olağanüstü bir iş yapıyor,” dedi.

Birden fazla Disney prodüksiyonu koronavirüs salgını tarafından büyük ölçüde zarar görse de, Star Wars birkaç kesinti ile başa çıkmayı başardı. Kennedy, The Mandalorian Sezon 2‘nin çekimleri Mart ayında salgın yayılmadan birkaç gün önce nasıl bitirdiğiyle ilgili bazı ayrıntıları açıkladı.

Kennedy “Kelimenin tam anlamıyla beş gündü ve ülke battı. Son derece şanslıydık ve sonra (post prodüksiyonu bitirmek için) beklemedik,” dedi. “İnsanların ne ölçüde uzaktan çalışabileceğini merak etsek de, IT departmanımız ve ILM herkesi bir hafta içinde evden çalışır hale getirdi, kesim odasında ve görsel efekt çekimlerinde çalışmaya devam ediyor. Herkesi bu kadar çabuk evden çalıştırmaları oldukça şaşırtıcıydı. Yani gerçekten hiç zaman kaybetmedik.”

TARAFINDANComicBook.com
KaynakTheWrap.com
Önceki İçerikThe Clone Wars: Stories of Light and Dark’tan Yeni Klip Yayınlandı: Darth Maul
Sonraki İçerikDarth Noctyss Kimdir?
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.