Canon - "A Life Immortal" Dark Legends

Darth Noctyss, efsaneye göre ölümsüzlüğü ararken Exegol‘de aktif olan bir kadın Sith Lordu’ydu. Exegol’da ölümsüzlüğü elde eden Darth Sanguis‘le karşılaştıktan sonra Sanguis onun hizmetkarı oldu. Darth Noctyss, Force Lightning‘i kullanabiliyor ve kimliğini maskelemek için bir pelerin ve başlık kullanıyor. Noctyss ayrıca belirli bir Sith’e özgü ucu kavisli bir Sith ışın kılıcına sahip.

Artist Grant Griffin şu ifadeleri kullandı;

“Bu eklenen son hikayelerden biri olduğundan ve son baskı tarihlerinin yaklaşması nedeniyle, ana karakterlerin kim veya ne olduğunu bilmeden illüstrasyona devam etmek zorunda kaldım. Bildiğim şey, bu hikayenin Exegol’da geçtiğiydi ve güçlü bir Dr. Frankenstein ve Ygor havasına sahip olacaktı. O zamanlar, sadece fragman görselleri çıkacaktı. Ekran görüntüsünden esinlenerek sahneyi oluşturdum ve Sith’imizi kimliğini gizlemek için bir başlıkla örttüm. Kötü adamın gücünü sergilemek için biraz Force Lightning ile kompozisyondaki dramayı artırabildim. Kavisli kılıç daha sonra eklendi ve yanılmıyorsam belirli bir Sith’e özgü.”

Darth Noctyss, 2020 yılında sırasıyla George Mann ve Grant Griffin tarafından yazılan ve resimlenen Dark Legends kitabındaki bir hikaye olan “A Life Immortal” da yer aldı.

KaynakWookieepedia
Önceki İçerikKathleen Kennedy, Obi-Wan Serisinin Sınırlı Bir Dizi Olduğunu Doğruladı
Sonraki İçerikSanal Star Wars Celebration Mağazası Yarın Açılıyor
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.