The Hollywood Reporter kaynaklarına göre, 2002’de Attack of The Clones filminde ödül avcısı Jango Fett‘i canlandıran aktör Temuera Morrison, Mando zırhını bir kez daha bu sefer The Mandalorian‘ın 2. sezonunda Boba Fett olarak giyinecek.

Kaynaklar Morrison’ın Star Wars: The Empire Strikes Back’te ilk kez ortaya çıkan ve Return of The Jedi‘da bir Sarlacc çukuruna düşüp öldüğünü düşündüğümüz ünlü ödül avcısı Boba Fett‘i canlandıracağını söylüyor. Aktör Jeremy Bulloch, orijinal üçlemedeki Boba Fett’i canlandırmıştı. Boba Fett’in, dizinin ikinci sezonunda küçük bir role sahip olması bekleniyor.

Bu haftanın başlarında yönetmenleri Robert Rodriguez ve Peyton Reed’in 2. sezonun bölümlerini yönettiğini öğrendik. Sadece Disney + ‘ da bulunan Mandalorian’ın ikinci sezonunun Ekim ayında başlaması planlanıyor.

Bu haftanın başında Robert Rodriguez ve Peyton Reed’in 2. sezonun bazı bölümlerini yönettiğini öğrendik. Disney+’ta yayınlanan The Mandalorian’ın ikinci sezonunun Ekim ayında çıkması planlanıyor.

Resmi onay geldiği zaman sizleri bilgilendireceğiz. O zamana kadar Discord sunucumuza katılıp Star Wars coşkusunu diğer hayranlarla paylaşabilirsiniz.

KaynakTHR
Önceki İçerikTaika Waititi Yeni Star Wars Filmi, Leslye Headland Disney+ Serisi Yapacak
Sonraki İçerikSöylenti: Hayden Christensen Kenobi Dizisinde Oynayacak
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.