Star Wars Günü‘nü kutlamak için harika bir haber geldi! StarWars.com‘da Taika Waititi‘nin sinemalarda gösterime girecek yepyeni bir Star Wars filmi yöneteceği ve ortak yazar olacağı açıklandı. Waititi’nin yöneteceği film franchise’daki yeni bir film olduğu raporları bu yılın başlarında ortaya çıktı ve şimdi bu raporlar resmi olarak onaylandı.

Krysty Wilson-Cairns, bu yeni filmin senaryosunda Waititi’yle birlikte çalışacak. Bu proje hakkında daha fazla ayrıntı henüz paylaşılmadı. Bir sonraki Star Wars filmi, Aralık 2022’de yayınlanacak gelecek filmler ise 2024 ve 2026’da yayınlanacak. En önemli soru Waititi’nin filmi bu tarihlerde mi yayınlanacak?

Aynı StarWars.com ahberinde ayrıca Leslye Headland‘ın Disney+ platformu için yeni bir Star Wars serisi geliştirdiğini sizlere duyurmuştuk ve bu raporda doğrulanmış oldu. Headland yeni seri için yazacak, yönetici yapımcı ve dizinin ilk bölümünü çeken olacak. Waititi’nin filminde olduğu gibi, diziyle ilgili daha fazla ayrıntı paylaşılmadı. Önceki haberimizde Headland’ın serisinin kadın merkezli olacağını ve resmi Star Wars zaman çizelgesinin dokunulmamış bölümünde yer alacağını belirtmiştik.

KaynakStarWars.com
Önceki İçerikClone Wars “Shattered” İnceleme
Sonraki İçerikSöylenti: Temuera Morrison Boba Fett Olarak Geri Dönüyor
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.