Clone Wars’un “Together Again” Bölümünden 5 Önemli An

0

StarWars.com, The Clone Wars’ın “Together Again” bölümü için bir analiz yayınladı.

AHSOKA VE MARTEZ KARDEŞLER, DISNEY+ ÜZERİNDEKİ ANİMASYON SERİSİNİN SON SEZONUNDA KENDİLERİNE AİT OLAY ÖRGÜSÜNÜN SONUNDA KAÇMAYI BAŞARDILAR.

Star Wars: The Clone Wars, son sezonu için Disney+’a geri döndü!

Bo-Katan ve Maul, Star Wars: The Clone Wars’ın final sezonunun en son bölümü olan “Together Again”de geri döndü. Ahsoka’nın Martez kardeşler -Trace ve Rafa- ile geçirdiği vakit sona ererken, eski Jedi’ın hala rolünü oynadığını, kardeşlerin Pyke’ın hapishanesinden kaçmasına yardımcı olmak için yeteneklerini kullandığını görüyoruz. Ancak burada daha büyük güçlerin olduğunu sürekli tetikte olan eski Death Watch askerinin varlığından ve bu sezonda ilk gez görünen Maul’dan çıkarabiliyoruz. İşte bu bölümden beş önemli an.

Ahsoka

1. Ahsoka’nın kaçışı. Tabii kendisi Güç’ü birkaç kez kullandı bile, ama kız kardeşlerin kendi geçmişinin farkına varmamaları için bunu gizlice yaptı. Ancak Ahsoka, şimdi yalnız olduğu için gerçek kimliğine dönebilir ve kaçmak için hücre kapısının kilidini açmak için zaman kaybetmez. Aslında hiç de ufak tefek bir kaçakçı değil.

Rafa ve Trace

2.Rafa’nın planı. Pykelara ödeme yapabilmek için yine Pykelardan baharat çalmak mı? Rafa’nın bozuk ahlak pusulası hakkında istediğinizi söyleyebilirsiniz, ama o oldukça iyi bir düzenbaz. Silver Angel’ı adımlarken sanki kendi malıymış gibi kendinden emin duruşunu ve liman işçilerinin gözünü korkutarak ağzı iyi laf yapan bir düzenbaz olmasını takdir ediyorum.

Maul

3.Maul’un dönüşü. Mandalore’den gelen bir hologram görünümündeyken bile Maul korkutucu. Ve Ahsoka’nın platformdaki varlığını, avını koklayan bir avcı gibi sezmiş görünüyor.

Rafa baharatları çalıyor

4.“Kargo listesi tam olarak…burada!” Rafanın maden yöneticisine boruyla vurması klasik bir çizgi film esprisi ve bu hala işe yarıyor. Bunun borunun kendisinden çok daha iyi olduğunu da ekleyebilirim. Ve en sevdiğimiz hilelerinden biri de düşmanlarını etkisiz hale getirirken türlü türlü hazırcevap laflar bulma konusunda usta olması.

Bo-Katan

5.Bo-Katan geri döndü. Daha önce Enfys Nest’in gelişini haber veren müzikal işaret, Bo-Katan’ın Coruscant’daki hangarda görüntüye girmesi için de uygun bir seçim oldu. Geçen hafta, Ursa Wren ve Bo-Katan’ı duyduğumda sevinçten bağırmıştım ama bu an ile karşılaştırıldığında yaşadığım hiçbir şey sayılmazdı. Ne de olsa bir Mandalorelu her gün eski bir Jedi’ın yardımına gelmiyor.

 

KaynakStarWars.com
Önceki İçerikKnights of the Old Republic Tanıtım & İnceleme
Sonraki İçerikThe Clone Wars Bölüm 9 Eski “Unutulmayan Eski Dostlar”
Mehmet Ali Dede
Star Wars Evreni'nde çevirmen, yazar.