Sahnelerin yeniden çekimi konusunda çıkan anlaşmazlıklar sebebiyle Ron Howard’ın yönetmenlik koltuğuna geçmesinden sonra Han Solo’nun bağımsız filminden ayrılan aktör Michael K. Williams, Vanity Fair’ın yayınladığı kısa bir yazıda Emilia Clarke’ın 2018’de Kira adlı bir karakteri oynayacağını belirtti.

Lucasfilm’in Haziran ayında aniden yönetmen Phil Lord ve Chris Miller’ı Ron Howard ile değiştirdiğini duyurduğunda Williams, bütün sahnelerini – “Han Solo ile Emilia’nın karakteri Kira arasındaki bir bağlantı” – evrene yeni bir karakter olarak çoktan filme çekmişti bile. Bu değişiklik Williams’ın sahnelerini yeniden çekmesi ve böylece beklenen spin-off filminin 2018’de vizyona girmesi anlamına gelmekte.

Hatırlarsanız, “Kira” ismi Güç Uyanıyor’un ilk çalışmalarında, muhtemelen Daisy Ridley’in oynadığı Rey karakteri için kullanılıyordu.


Bu yılın başlarında Woody Harrelson’un filmde Beckett adlı bir karakteri; Alden Ehrenreich’in Han’ı, Donald Glover’ın Lando’yu ve Joonas Suotamo’nun Chewbacca’yı oynayacağını öğrenmiştik.

Lucasfilm genç Han Solo karakterleri için Beckett ve Kira isimlerini resmi olarak daha duyurmadı.

Önceki İçerikEW Rebels’in 3. Sezonunun Blu-Ray’inden Obi-Wan Sahnesinin Kamera Arkası Görüntülerini Yayınladı
Sonraki İçerikEmir 66 Sonrası Klon Askerleri (Legends)
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.