Görünüşe bakılırsa Ea, Game of War modasından yararlanmaya devam etmek ve kendisinin çok oyunculu temel yapı strateji oyununu Star wars evrenine uyarlamak niyetinde. Star wars: Rise to Power’a merhaba deyin.

Star wars: Rise to Power’da İmparatorluk ve Yeni Cumhuriyet arasındaki savaş devam ediyor ve en son kimin başta kalacağı konusunda oyuncuların büyük etkisi olucak. Bir grup seçmek, üssünüzü kurmak, starship’lerden oluşan donanmanızı oluşturmak gibi her hareketiniz galaksinin kaderinin şekillenmesine yardım edecek. Oyuncular ittifak oluşturacak ve zafere ulaşma umuduyla dünyanın her tarafından oyuncularla efsanevi galaktik savaşa katılacaklar. Güç (veya kudret) düşmanlarınızı dikkatlice planlanmış saldırılarla alt ederek ve diğer oyuncuların sadakatiyle büyük birliktelikler kurarak elde edilir. Star wars: Rise to Power’da oyuncular kaderlerini diplomatik veya kurnaz yollarla belirleyecek ve Imparatorluğun veya Yeni cumhuriyetin lideri olacaklar.

Biliyoruz ki market son zamanlarda çok durgun. Yakın bir zamanda yayınlanan Final fantasy XV: a new empire çok para kazandırıyor gibi görünse de bizi etkileme konusunda başarısız oldu. A new empire da Game of war’u yapanlar tarafından geliştirilmişti. Ea Rise to Power ile turnayı gözünden vurabilecek mi? Bunu yakın bir zamanda göreceğiz.