Yeni bir bomba çekiliş ile beraberiz. Dedalus Kitap sponsorluğunda tam 8 kişiye Star Wars Sineması Okumaları Kitabını hediye edeceğiz! Öncelikle bu kitap nedir ne değildir onu öğrenelim sonra çekilişin şartlarını öğrenelim.

Star Wars; arketipleri, karakterleri, sembolleri, müzikleri, felsefesi, mitolojisi, ideolojisi, ekonomisi, görsel efektleri, tasarımları ve evrensel anlatım dili ile belki de, sinema tarihinin ve popüler kültürün yaşayan en önemli öğelerinden birisi olarak nitelenebilir. Dolayısıyla Star Wars filmleri, izleyicileri, hayran kitlesi ve okuyucuları tarafından daha fazla anlaşılmayı ve anlatılmayı hak etmektedir.

Dünyada Star Wars üzerine yazılmış pek çok akademik ve referans kitap bulunmakta iken, ülkemizde ise hemen hemen hiç yoktur.  Dolayısıyla Star Wars Sineması Okumaları isimli bu kitap, bu nedenle ayrı bir önem taşımaktadır. Bu önem, hem bu çalışmanın ülkemizde Star Wars hakkında yazılan ve basılan ilk akademik çalışma olmasından, hem de Star Wars gibi zengin ve derin bir konunun, çok değerli akademisyenler tarafından birbirinden farklı  bakış açıları ile yorumlandığı özgün yazılarından oluşmasından kaynaklanmaktadır.

Star Wars gibi, ülkemizde hatırı sayılır bir hayran ve izleyici kitlesi bulunan bir konunun, farklı perspektiflerden değerlendirildiği bu kitabın aynı beğeni ile okunacağını umuyoruz.

Çekiliş hakkı kazanmak için yerine getirmenizi istediğimiz bir kaç şart var.

Şartlar


  • Aşağıdaki çekiliş formunu doldurmak.
  • Facebook sayfamızı beğenmek.
  • Hoş sohbetler geçirebileceğiniz Facebook grubumuza üye olmak.
  • Facebook sayfamızdaki gönderiyi beğenip duvarınızda herkese açık olarak paylaşmak. Hemen aşağıdan hızlıca paylaşabilirsiniz.

İşte bu kadar… 🙂

Çekiliş Kuralları


  • StarWarsEvreni.Com yöneticileri ve editörleri bu çekilişe katılamaz. (Facebook grubundaki tüm yöneticiler dahil)
  • Sahte hesaplarla çekilişe katılmak yasak. Tespiti halinde talihli kazansa bile hediyesi gönderilmez.
  • Çekiliş başlangıç tarihi 29 Mayıs 2017 olup, 20 Haziran 2017 saat gündüz 12.00’a kadar devam edecektir.
  • Kazanan talihliler 5 gün içinde sosyal medya hesaplarımızdan ve buradan duyurulacak.

Formu göremiyorsanız buraya tıklayın…

İŞTE KAZANANLAR… Kazanan talihlilere mail adreslerinden ulaşılacak. Eğer cevap gelmezse o kişi yerine yedek talihliye gönderim sağlanacak.

Önceki İçerik[Söylenti] Son Jedi Karakter İsimleri Sızdırıldı!
Sonraki İçerikHan Solo Filminden Yeni Fotoğraflar ve Video
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.