Star Wars: Bölüm VIII’de Kylo Ren’in kişisel bir gemisi olduğuna dair inanılır bir söylenti duyduk. Gemi, TIE gibi gelişmiş olduğu için biraz tanıdık gelecektir. Gemi, dedesinin asilere karşı yapılan saldırıda kullanılanın aksine biraz farklı. Gövdesi, Rogue One’daki TIE Striker ile aynı şekilde. Gemiyi söylentilere göre fiziksel olarak Pinewood’da setlerin yakınında bir yere inşa ettiler. Ayrıca Kylo Ren’in Bölüm VIII’de Darth Vader’dan esinlendiği bir pelerin olduğunu da duyduk, bu nedenle Darth Vader’e olan sevgisiyle eşleşen benzer bir yolculuğa sahip olduğu hayal etmek o kadar da zor değil.

Darth Vader’ın A New Hope’taki gemisi

Gemilerin, Force Awakens’ın konsep çizimine çok benzediği söyleniyor:

HoundsTooth, StarWarsAwakens’da bir LEGO setinin First Order TIE bombardıman uçağı için geldiğini belirten bir hikayeye işaret ediyor:

“Bir sonraki Force Friday, First Order TIE Bomber’lerini yerel Lego tedarikçinizden bulabileceksiniz. Force Friday Lego setleri filmde büyük bir rol oynayacağına garanti vermiyoruz… ancak araç hiç şüphesiz belli bir noktada açıkça görülecektir.”

Şeylerin seslerinden Star Wars: Bölüm VIII’de bir TIE Advanced ve TIE bombacısı bulacağız. Bölüm VIII’de yeni bir gezegen olacağını duyduk ve acaba Kylo Ren’in TIE Advanced ve TIE bombacılarını orada göreceğiz mi?

Önceki İçerikGrand Moff Tarkin’in Bilinmeyen Hayatı
Sonraki İçerikCollider Jedi Konseyi: Carrie Fisher Anma
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.