Obi-Wan Kenobi dizisinin çekimlerinin başlayalı yaklaşık bir buçuk ay oldu. Setten bolca sızdırılmış görüntü görmemize ve McGregor diziyi çekerken yaşadığı deneyimlerden bahsetmesine rağmen Ewan McGregor‘u ilk kez sette dolaşırken görüyoruz.

The Daily Mail, İskoç aktörün Jedi kostümünün üzerine siyah bir yağmurluk giydiği birkaç fotoğraf paylaştı. Ayrıca McGregor’un şu anda çekimlerin yapıldığı sete doğru yürürken çekilmiş bir videosu var.

İşte video ve fotoğraflar;

Ayrıca Ewan McGregor sette tespit edilen tek oyuncu değil:

Bu siyah elbiseler Disney yapımları için özellikle Marvel ve Star Wars için standart prosedür haline geliyor. Andor’un çekimleri sırasında yan karakterleri canlandıran aktörlerden kostümlerini saklamaları istendiğini öğreniyoruz (bunu ana aktörlerden de yapmalarının istendiğini varsayabiliriz). Ayrıca geçen ay Marvel’ın Julia Louis-Dreyfus‘u The Falcon and the Winter Soldier‘daki görünüşünü kapüşonlu siyah bir cübbeyle onu tepeden tırnağa gizleyerek nasıl sakladığı da ortaya çıkmıştı. Bu durum bize şunu söylüyor olabilir: Şayet Liam Neeson Obi-Wan Kenobi’de Qui-Gon Jinn olarak görünseydi muhtemelen bunlardan birini giyiyor olurdu.

Obi-Wan Kenobi’nin çekimler şu anda Los Angeles’ta devam ediyor. The Mandalorian’dan tanıdığımız yönetmen Deborah Chow muhtemel 6 bölümün tamamını yönetiyor. Dizinin 2022’de yayınlanması planlanıyor.

KaynakThe Daily Mail
Önceki İçerikThe Bad Batch Dizisinin Tüm Geriye Dönük Değişiklikleri
Sonraki İçerikThe Acolyte Çekimleri Şubat 2022’de Londra’da Başlayacak
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.