Güney Kaliforniya’daki Obi-Wan Kenobi dizisi için inşa edilen setin içinden çekilen bir video, birçok fiziksel binayı ve yapıyı inanılmaz derecede ayrıntılı şekilde görmemizi sağlıyor.

Tiktok kullanıcısı ayalatvjr‘ın çektiği videoyu BespinBulletin Twitter’dan paylaştı. Ewan McGregor’ın Obi-Wan Kenobi ile Star Wars’a dönüşü için yarattıkları heyecan verici dizi setini detaylı şekilde gösteren videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

@vladn8r

Hello there… more of this coming soon… #starwars #obiwankenobi #disney #fyp #behindthescene #ewanmcgregor #undisclosedlocation #movie #tvshows

♬ Cantina Band (Star Wars Episode IV: A New Hope Original Motion Picture Soundtrack) – Muta1206

Obi-Wan’ın sürgünde olduğunu (ve yaşadığını) ve Owen ile Beru’nun da geri döndüğünü bildiğimizi düşünürsek, gezegen dizide yoğun bir şekilde yer alacağı için konumu açıkça görüldüğü üzere Tatooine. En heyecan verici kısım, büyük binalar inşa edilen İngiltere’deki Andor dizisinin izinden gitmeleri olmalı. Görünüşe göre Kenobi dizisinde “The Volume” olarak bilinen ve çokça övülen LED ekran tekniğine ek olarak bu fiziksel setler de kullanılacak.

Önceki İçerikThe Bad Batch Fragmanındaki Ayrıntılar
Sonraki İçerikSöylenti: Star Wars Detours Disney Plus’a Gelebilir!
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.