Lucasfilm Games‘ten iyi haberler gelmeye devam ederken Ubisoft’a bağlı Massive stüdyosunun açık dünya Star Wars  oyunu geliştireceği duyuruldu!

Bugün, WIRED aracılığıyla Lucasfilm Games’in açık dünya Star Wars oyunu yaratmak için Ubisoft ile ortaklık yaptığını öğrendik. Massive Entertainment (Tom Clancy’s The Division) ise bu projeyi yürütecek stüdyo olacak.

Massive’den The Division 2’nin yönetmeni Julian Gerighty, oyunun yaratıcı yönetmeni olacak. Oyun Massive’in Snowdrop motoru ile geliştirilecek. Oyun henüz erken aşamalarda olduğu ve işe alımlar devam ettiği için şu anda daha fazla ayrıntıya sahip değiliz.

Ubisoft’un kurucu ortağı ve CEO’su Yves Guillemot, Lucasfilm Games ile yapılan anlaşma hakkında şunları söyledi:

“Star Wars galaksisi, ekiplerimizin yenilikler yapması ve ortamımızın sınırlarını zorlaması için inanılmaz bir motivasyon kaynağıdır. Star Wars hikâyesinin kalıcı parçaları haline gelecek yeni dünyalar, karakterler ve hikayeler inşa etmek bizim için inanılmaz bir fırsat ve Ubisoft Massive stüdyomuzun Lucasfilm Games ile yakın bir şekilde çalışarak orijinal bir Star Wars macerası yaratmasından heyecan duyuyoruz.”

Görünüşe göre parti daha yeni başlıyor, daha fazla Star Wars ve Lucasfilm Games haberi için bizi izlemeye devam edin!

Güncelleme

EA Games Twitter hesabından beklenen Jedi Fallen Order devam oyununu Lucasfilm Games işbirliği ile geliştireceklerini doğruladı:

KaynakStarWars.com
Önceki İçerikLucasfilm Games ile Yeni Bir Dönem Başlıyor
Sonraki İçerikLiam Neeson, Qui-Gon Rolüne Geri Dönmek İstiyor
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.