Disney, Hayden Christensen‘in Disney+ üzerinde yayınlanacak Obi-Wan Kenobi dizisinde Darth Vader olarak geri döneceğini resmen duyurdu.

Kathleen Kennedy haberi Disney Yatırımcı Günü kapsamında duyurdu ve Christensen‘ın kötü şöhretli Sith’in Karanlık Lordu rolünü yeniden canlandıracağını ve bunun “yüzyılın rövanş maçı” olacağını belirtti. Bu, iki adamın yolunun sadece flashback olarak değil tekrar kesişeceğini gösteriyor.

Yatırımcılara görünüşe göre Ewan McGregor‘un Klonların Saldırısı ve Sith’in İntikamı filmlerindeki rol arkadaşı ile yeniden bir araya gelmekten bahsettiği kamera arkası görüntüleri gösterildi.

[Dizi hakkında] en güzel şey, beni Hayden ile tekrar bir araya getirmiş olması.

Daha önce bazı söylentilerde Hayden Christensen’in flashback Anakin Skywalker olarak geri döneceği söylenmişti ancak Kennedy bunu burada onaylamadı.

Bununla birlikte Obi-Wan Kenobi dizisinin Sith’in İntikamı’ndan 10 yıl sonra, İmparatorluğun galaksiyi demir yumrukla yönettiği “karanlık zamanların” ortasında geçeceği doğrulandı. Luke bu sıralar 10 yaşında olacak.

Ayrıca dizinin The Mandalorian Sezon 1’in önemli üçüncü ve yedinci bölümlerini yöneten Deborah Chow tarafından yönetileceği de yinelendi.

Kenobi serisinin çekimleri 2021’in başlarında başlanacağı ve 2022’de ise yayınlanacağı söyleniyor.

Yeni Star Wars Projeleri Açıklandı

Önceki İçerikYeni Star Wars Projeleri Açıklandı
Sonraki İçerikStar Wars: The Acolyte Detayları
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.