Mayıs ayında, Temuera Morrison‘ın The Mandalorian‘ın 2. sezonunda Boba Fett’i canlandırmak için geri döndüğü ve şimdi Avustralya’nın en iyi oyuncu kadrosunun web sitesinde aktörün profilinde göründüğü bildirildi.

Bu, hiçbir şeyi doğrulamasa da Mayıs ayındaki raporun içini doldurulabileceği için Boba Fett’in The Mandalorian 2. sezonunda Star Wars’a uzun zamandır beklenen dönüşünü yapacağı söylentisini yeniden canlandırıyor. İşte Showcast.com‘da Temuera Morrison’un aktör sayfasının ekran görüntüsü “Boba Fett – The Mandalorian S2 Post-prodüksiyon”:

Lucasfilm‘in Boba Fett’in seri için tanıtım malzemesi olarak geri dönüşünü açıklamayı tercih edeceğini sanmıyorum. Bunun yerine seri içinde açıklamayı tercih edecek. Ancak seri içinde Fett’i görene veya resmi kaynaklardan duyana kadar bunun henüz bir “söylenti” olduğunu unutmayın. Showcast, birçok yayın tarafından Avustralya’daki aktör dizinleri için en iyi kaynak olarak kabul edilir. Bu nedenle saygın bir üne sahiptir ancak IMDB gibi bu da yanlış bilgi ile doldurulabilir.

Jango Fett‘in doğrudan bir klonu olduğu için yetişkin bir Boba Fett’i oynayabilecek (veya en azından seslendirebilecek) tek bir kişi var o da Temuera Morrison. Yani Boba Fett gerçekten dönüyorsa onu oynayan elbette Morrison olacaktır.

Bu hikayeyle ilgili başka bir şey duyarsak sizi her zaman olduğu gibi anında haberdar edeceğiz. Her iki durumda da The Mandalorian 2. sezonu Disney Plus‘ta çıkış yapmasına sadece altı hafta kaldı. Bu yüzden çok yakında tüm söylentilerin doğru olup olmadığını öğreneceğiz.

Önceki İçerikThe Mandalorian Beş Emmy Ödülü Kazandı
Sonraki İçerikDarth Sidious: Yeni plan
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.