Disney ve Lucasfilm Mando Mondays kapsamında 9 hafta boyunca her Pazartesi günü yeni oyuncaklar, koleksiyon ürünleri, giysiler, kitaplar, çizgi romanlar, dijital içerikler ve daha fazlasını 26 Ekim’den itibaren açıklayacak.

Geçtiğimiz sonbaharda gösterime giren ve dünyayı hızla kasıp kavuran The Mandalorian geçtiğimiz hafta 2020 Primetime Emmy Ödülleri‘nde yedi ödül birden aldı. Merakla beklenen ikinci sezonu 30 Ekim Cuma günü Disney+’ta yayınlanacak. Ancak hayranlar, popüler seriden esinlenen yeni ürünlere ön siparişlerle erişebilecek.

Hayranlar son bölümü her Cuma Disney+’da deneyimledikten sonra Pazartesi günleri MandoMondays.com‘u ziyaret ederek hangi yeni oyuncakların, koleksiyon ürünlerinin, giysilerin, kitapların, çizgi romanların, dijital içeriklerin ve daha fazlasının tanıtılacağını görebilecekler. Mando Mondays günleri dokuz hafta sürecek ve 21 Aralık’ta sona erecek.

Bu duyuruyu kutlamak adına, Mando Mondays ürünlerinin ilk dalgası için belirli ürünlerde ön siparişler bugün başlıyor. ShopDisney.com dahil olmak üzere dünyanın önde gelen perakendecilerinde ürünleri görebilirsiniz. Aşağıdaki resimlerden yeni ürünlerin bazılarını görebilirsiniz.

KaynakStarWars.com
Önceki İçerikDarth Sidious: Yeni plan
Sonraki İçerikMandalorian ‘lar Kimdir? (Canon)
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.