Bazı kaynaklar bu yazın başlarından beri Lucasfilm tarafından Disney+ platformu üzerinde yayınlanmak üzere live-action Ezra Bridger / Thrawn serisinin yapılacağını iddia ediyorlar. Ayrıca Star Wars Asiler‘in son sezonundaki olayların ardından Ezra‘yı aramaya devam eden Ahsoka Tano merkezli yeni bir diziyle ilgili söylentileri de gördük.

Söylenti: Disney Live-Action Thrawn İçin Oyuncu Arıyor!

LRM Online‘ın kaynakları geçtiğimiz günlerde Ezra / Thrawn serisinin hala masada olduğunu söyledi. Ancak hayranlar, iddia edilen Ahsoka serisinin yayınlanmasından sonrasına kadar diziyi Disney+’ta görmeyi beklememeliler.

LRM Online şunları belirtti;

Bu fırsatı (soru sorma) kaynaklarımızın birinden kontrol etmek için kullandık ve onlara göre live-action Ezra / Thrawn dizisi Lucasfilm’de hala masada. Ancak, muhtemelen Ahsoka Tano serisinden sonra prömiyer yapmayacak. Diğer bir deyişle, bu konuda daha fazla bilgi edinmemiz için biraz zaman geçmesi gerekiyor.

Bugüne kadar Lucasfilm tarafından ne Ahsoka serisi ne de Ezra / Thrawn serisi resmi olarak duyurulmadığı için hemen heyecana kapılmayın. Özellikle Ahsoka serisi için… Önceki söylentilere göre aktris Rosario Dawson‘ın The Mandalorian serisinin 2. Sezonunda Ahsoka’nın live-action versiyonunu oynayacağını biliyoruz (bu oyuncu kadrosuyla ilgili hala RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK).

Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.

KaynakLRM Online
Önceki İçerikThe Clone Wars – Aydınlık ve Karanlığın Hikayeleri
Sonraki İçerikThe Alphabet Squadron Üçlemesi ‘Zaferin Bedeli’ ile Bitiyor
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.