EA stüdyolarından Motive Montreal‘in yeni oyunu Star Wars: Project Maverick’i önümüzdeki hafta ortaya çıkarması bekleniyor.

Stüdyo kısa bir süre önce Twitter’a katıldı ve ilk tweet’i “kim olduğumuzu ve yaptığımız işi paylaşmak için sosyal platformlara katılmaktan heyecan duyduğunu” belirtti. Tweet’e yapılan yanıtlar arasında Bloomberg’den Jason Schreier ve VentureBeat’ten ise Jeff Grubb vardı. Grubb’un tweeti, Motive Montreal’in Star Wars: Project Maverick‘i 2 Haziran gibi erken bir tarihte (reddit aracılığıyla) ortaya çıkarabileceğini gösteriyor.

Project Maverick, Motive’in ölçeği daha küçük olduğu söylenen bir sonraki Star Wars oyununun kod adıdır.

Grubb cevabında Mel Gibson filmi diyerek oyuna gönderme yaptı. Gibson, 1994 western-comedy filmi Maverick‘te Jodie Foster ve James Garner ile rol aldı.

Aşağıda ilgili tweet’leri görebilirsiniz, ancak 2 Haziran açıklaması şimdilik sadece bir söylenti olduğu için beklentileri düşük tutun, heyecan yapmayın.

Sony, 4 Haziran’da yeni PS5 oyunlarını tanıtacak ve sunum bir saatten biraz fazla sürecek. Muhtemelen Maverick’te aralarında olacak kim bilir.

Güncelleme:

Oyunun satışını yapacak bir firma çalışanından aldığımız bilgiye göre oyun 1 Haziran pazartesi günü kesin olarak ön siparişe açılacak!

KaynakTheSixthAxis
Önceki İçerik“Thrawn Ascendancy: Kaos Yükseliyor” Romanı 1 Eylül’de Çıkıyor
Sonraki İçerikNASA Yeni Bir Umut’un Yıldönümünü Kutladı
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.