Star Wars’ın 8. bölümüyle ilgili söylentiler aşağıda. Yaklaşan yeni Star Wars filmlerinin potansiyel ayrıntılarını öğrendikten sonra lütfen riskleri göz önüne almadan sosyal medyalarda spoiler vermemeye dikkat edin.

Star Wars: Güç Uyanıyor’un ardından henüz ismi konulmayan serinin 8. filmi için söylentiler birbiri ardına gelmeye devam ediyor. Bilgilerin çoğu şu anda parçalanmış olduğundan bir araya getirmek güç ancak ayrıntıların belli bir dereceye göre sıralandırılıp boşlukların doldurulması ile filmle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başlıyor. Sizin filmle ilgili söylentileri ne kadar merak ettiğinizi biliyoruz bu yüzden hakkında ayrıntılı bilgiler elde edilmeden paylaşamadık. Keşke daha fazla bilgi toplayabilseydik ancak şu anda elimizde sadece bunlar var.

Rey’in Maz’ların kalesinde bulduğu bir anlığına gördüğü Luke Skywalker’ın önceden başına gelmiş olan bir olmuş bir olay gibi görünüyor. Başka belgelere göre ölen genç ergen çocukların Luke Skywalker’ın Jedi Düzeni’nden padawanları gibi görünüyor. Luke’un elini Artoo’nun üstüne koyduğu anda efektli bir sesin küçük droide “Elveda” dediği anlaşılıyor.

Gelen söylentilere göre, kesitte Rey, Luke Skywalker, Artoo, Kylo Ren ve genç ölü bedenler görüyor. Ayrıca Rey’in gördüğü küçük Rey, bize Rey’in hikayesinin Takoda’da başladığını gösteriyor. Rey burada geçmişi kendi bakış açısıyla izliyor.

Star Wars: Güç Uyanıyor’un arka sahnesinden bu fotoğraflar bize bu ışın kılıcını Jedi’lar tarafından kullanılmak üzere yapıldığını gösteriyor.

force-awakens-saber-1_0

Bu tip ışın kılıçları Star Wars: Güç Uyanıyor için de yapılmıştı. Eğer bunlar doğru yorumlandıysa bu ışın kılıçlarını Star Wars: Bölüm 8’de görebiliriz. Eğer doğruysa Star Wars: Güç Uyanıyor’da olan bu ışın kılıcının dikkatle hazırlanmış halini Bölüm 8’de görebiliriz.

force-awakens-saber-2_0

Umarım Bölüm 8’le ilgili daha fazla detay ortaya çıktıkça, filmle ilgili daha iyi fikir sahibi olabilmek için tekrar bir araya geliriz.

Güç Sizinle Olsun…

 

Önceki İçerikThe Star Wars Show: Rancho Obi-Wan Ziyareti ve Daha Fazlası!
Sonraki İçerikStar Wars’tan İlham Alan Gerçek Bilim
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.