Lucasfilm ve Disney+ bugün, 29 Aralık’ta çıkacak yeni canlı çekim dizisi The Book of Boba Fett için aksiyon dolu bir fragman yayınladı.

Telif hakkı Lucasfilm, Disney+

The Book of Boba Fett ilk olarak The Mandalorian‘ın 2. Sezon finalinin ardından sürpriz bir son jenerik sahnesiyle ortaya çıktı. Dizi, Boba Fett ve Fennec Shand‘ın yeraltı dünyasında bir zamanlar Jabba the Hutt ve onun suç örgütü tarafından yönetilen topraklarda hak iddia etmeleriyle patlak veren maceraları anlatacak.

Jabba’nın sarayına dönüş

Bir B’omarr keşişi kumun üzerinden atlarken, Tatooine’e ve oradan Jabba the Hutt‘ın hüküm sürdüğü saraya götürüldük. Ancak, sümüksü suç patronunun duvar dekoru olarak karbonitle kötü adamları topladığı ve evcil hayvanı olan bir rancor’u beslemek için herkesi çukura düşürdüğü günlerden bu yana işlerin değiştiği hızla ortaya çıkıyor.

“Jabba korkuyla hükmetti. Saygıyla yönetmeye niyetindeyim.”

Boş bir taht, gergin bir çekişme ve Boba Fett’in hasarlı miğferinin arkasına saklanmadığını göstermesi bu basit inancı noktalıyor. Ve korkusuz ortağı Fennec Shand yandan bir bakışla bu yeni maceranın onları götürdüğü her yere hazır görünüyor.

Etrafınız çevrili!

Boba ve Fennec sayıca az ama bu, hayatta kalan iki kişinin rakipsiz olduğu anlamına gelmiyor. Çok uzak bir ihtimal değil. Temuera Morrison’ın öfkeli haline göre Boba ile kavga etmeyi kim seçtiyse şimdi başının büyük belada olduğunu biliyorsun.

“Jabba’ya bu kadar küstahça konuşsaydın, seni hayvanat bahçesine yedirirdi.”

Ming-Na Wen tarafından canlandırılan Fennec Shand’in soğuk kanlı bir şekilde söylediği harika bir söz. Bu bir açıklama mı yoksa tehdit mi? Öğrenmek için diziyi izlememiz gerekecek…

Baş yapımcıların Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy ve Colin Wilson’ın olduğu The Book of Boba Fett 29 Aralık’ta Disney+’ta yayınlanacak.