Star Wars: Visions için çok uzak galaksideki rastgele zaman periyotlarından yeni hikayeler yaratacak çeşitli anime stüdyolarıyla ilgili bilgiler verildi.

Bu gece Anime Expo’da düzenlenen yeni bir panelde ilk Star Wars anime dizisi Visions‘dan yeni bilgiler ve görüntüler gösterildi. Dizi daha önce Animatrix, Batman: Gotham Knight ve Halo Legends’ta olduğu gibi Amerikan franchise’larına dayanan anime antolojileri gibi çeşitli Japon animatörlerinin bakış açılarından potansiyel olarak canon ve non-canon Star Wars hikayelerini anlatan bir antoloji olacak.

Panelin başlarında Visions çalışmalarının sergilendiği kısa bir video gösterildi:

Aşağıdaki anime stüdyoları Visions’ın ilk sezonu için içerik geliştiriyor:

  • Studio Colorido (Penguin Highway, A Whisker Away, Burn the Witch) “Tatooine Rhapsody” bölümünü geliştirecek.
  • Geno Studio (Genocidal Organ, Kokkoku: Moment by Moment, Golden Kamuy) “Lop and Ochō” bölümünü geliştirecek.
  • Kinema Citrus Co. (Tokyo Magnitude 8.0, Code:Breaker, The Rising of the Shield Hero) “The Village Bride” bölümünü geliştirecek.
  • Trigger Inc. (Kill La Kill, Little Witch Academia, BNA: Brand New Animal) “The Twins” ve “The Elder” bölümlerini geliştirecek.
  • Science SARU (Lu Over the Wall, Devilman Crybaby, Japan Sinks: 2020) “Akakiri” ve “T0-B1” bölümlerini geliştirecek.
  • Production IG (Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Psycho-Pass) “The Ninth Jedi” bölümünü geliştirecek.
  • Kamikaze Douga (JoJo’s Bizarre Adventure, Batman Ninja, Sturgill Simpson Presents Sound & Fury) “The Duel” bölümünü geliştirecek.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Star Wars Visions’ın dokuz bölümünün tamamı 22 Eylül’den itibaren Disney+’ta yayınlanmaya başlayacak.