The Mandalorian sezon 2, önümüzdeki altı ay içinde çıkmayacak ancak serinin üçüncü sezonu Jon Favreau tarafından yazılıyor ve prodüksiyona başlanmış bile!

Prodüksiyona yakın kaynaklara göre, Variety.com sadece dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Jon Favreau’nun üçüncü sezon için senaryo yazdığını değil, Lucasfilm veteranlarından Doug Chiang tarafından yönetilen sanat bölümünün de son birkaç haftadır çalıştığını belirtti. İsimsiz kaynak “Prodüksiyona yeni başladık ve 3. Sezonda The Mandalorion için daha fazla macera arıyoruz.” dedi.

Ayrı bir kaynak Variety.com’a, üretim-tasarım departmanının dün üçüncü sezonda çalışmaya başladığını söyledi, çünkü bu büyüklükteki bir şovun üretim-tasarımı için çok zamana ihtiyaç duyuluyor.

Sezon 3, Sezon 2’nin zaman çerçevesini takip ederse, çekimler Kasım ayında başlayacak ve 2021 Mart ayında tamamlanacaktır. The Mandalorian, Disney ve Lucasfilm için sağlam bir proje olmuştur. Bunun büyük bir kısmının Jon Favreau’ya bağlı olduğundan şüphe yok. Adam yapıyor. Diziyi çevreleyen tek belirsizlik, Favreau’nun kaç sezon yapmak istediği ve sezon 2 ve ötesi sezon 1’den daha iyi ise, dizinin yakın zamanda bitmesini istemeyiz.

THIS IS THE WAY!

Star Wars coşkusunu Discord kanalımızda yaşayın!